MENÜ

Ankara'daki elçiler korta iniyor

Ankara'da bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Geleneksel Türkiye Tenis Turnuvası yaklaşık 30 büyükelçinin kıyasıya mücadelesine sahne olacak.

Ankara'daki elçiler korta iniyor

Çınar-Çınar Hukuk Bürosu tarafından düzenlenen, Guinness rekorlarına imza atan Onur Tümer ve MTL Organizasyon tarafından organize edilen turnuvaya bu yıl Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de katılması bekleniyor.
Ankara'da bu yıl beşincisi gerçekleştirilecek Geleneksel Türkiye Tenis Turnuvası, yaklaşık 30 büyükelçinin mücadelesine sahne olacak.

Uluslararası hukuk alanında hizmet veren ve çok sayıda büyükelçiliğin danışmanlığını yapan Çınar-Çınar Hukuk Bürosu tarafından geleneksel olarak düzenlenen turnuva, bu yıl Guinness rekorlarına imza atan Onur Tümer ve MTL Organizasyon tarafından organize ediliyor.

MTL Organizasyon Yetkilisi Berk Mertel, 13-14 Eylül ve 20-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuvaya ilginin oldukça fazla olduğunu kaydetti.

Yabancı temsilcilikler için Ankara'da en önemli sosyal aktivitelerden biri olan turnuvanın kendileri açısından da büyük önem taşıdığını ifade eden Mertel, hazırlıklarının son aşamaya geldiğini bildirdi.

Mertel, Norveç Büyükelçiliği'nin ev sahibi olduğu turnuvada büyükelçilerin Ankara Tenis Kulübü kortlarında güçlerini göstereceklerini ifade ederek, tenise ilgisi ve başarıları ile tanınan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in de turnuvaya ayrı bir renk katacağını söyledi.

Bu arada, turnuva öncesi Çınar-Çınar Hukuk Bürosu'nda düzenlenen kokteylde Deli Yengeç Restoran tarafından resepsiyona özel olarak hazırlanan deniz ürünleri diplomatların beğenilerine sunuldu. Kokteylde çok sayıda büyükelçi ve diplomatik misyon bir araya gelme olanağı buldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ