MENÜ

Ahmet Cömert Turnuvası 8 Eylül'de başlıyor

29. Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvası, 8 Eylül Pazartesi günü İstanbul'da başlayacak.

Ahmet Cömert Turnuvası 8 Eylül'de başlıyor

Boksa, sporcu, antrenör, hakem ve yönetici olarak hizmet eden, Avrupa Boks Birliği (EABA) ve Dünya Boks Birliği’nde (AIBA) uzun yıllar Türkiye’yi başarıyla temsil eden merhum Ahmet Cömert anısına düzenlenen turnuva, Ataköy’deki ismi verilen spor salonunda Türkiye’nin yanı sıra 13 ülkeden yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla yapılacak.

Haberin Devamı

Cömertler Matbaacılık AŞ’nin Topkapı’daki tesislerinde düzenlenen toplantıda, büyükler kategorisinde erkek ve bayan sporcuların mücadele edeceği ve 11 Eylül Perşembe günü sona erecek turnuvanın tanıtımı yapıldı. Ahmet Cömert’in oğlu Attila Cömert ve kızı Nilgün Cömert’in hazır bulunduğu toplantıya, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü yardımcısı Adnan Kuzu da katıldı.
Attila Cömert, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Turnuva bu sene hem bayanlar hem de erkeklerde büyükler kategorisinde yapılacak. Çok kuvvetli ekiplerin gelmesi bekleniyor. Umarım keyifli ve güzel müsabakalarla Ahmet Cömert adına yakışır bir turnuva olur" diye konuştu.

Ahmet Cömert Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvada müsabakalara girişlerin ücretsiz olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

AA

Foto imza: Maşide Eker

YORUM YAZ