MENÜ

Kiğılı'nun dönüşü yok!

Fenerbahçe'deki görevini bırakan Abdullah Kiğılı'nın sözleri gündeme bomba gibi düştü: İşime karışıldığı için istifa ettim. Ne yazık ki başkan yeniden yargılanma sürecinde sonra çok değişti. Yanal'ın gönderilme şekli de şok olmadı

Kiğılı'nun dönüşü yok!

Uzun yıllar Fenerbahçe'ye hizmet eden ve hafta başında başkanvekilliği görevinden istifa eden Abdullah Kiğılı'nın sözleri gündeme bomba gibi düştü. Birçok konu hakkında konuşan Kiğılı'nın öne çıkan sözleri şunlar: "Fenerium mağazasını dünyada bir numara yaptık. Türk tekstilinde ben bir markayım. Fenerbahçe sayesinde marka olmuş biri değilim. Zamanında Aziz Yıldırım’dan bana fenerium mağazalarını yönetmem adına bir teklif geldi. Bende seve seve kabul ettim. Ama benim işime karışıldı. Başkan benim haberim olmadan Fenerium Mağazası Genel Müdürü Aydın Kirman’ı işten çıkarmış. Ben ilk geldiğimde işime karışılmaması gerektiğini söylemiştim."

'Başkan ani kararlar veriyor'

"Başkan çok çabuk sinirlenip ani kararlar verebiliyor. Ben çok defa şahit oldum bu duruma. Başkan ile istifa ettikten sonra hiç konuşmadım. Eğer ki ararsa kendisiyle konuşurum. Hiçbir şekilde bir kırgınlığım yok. Fakat bu işin dönüşü de yok. Ne yazık ki Aziz Yıldırım yeniden yargılanma sürecinden sonra çok değişti. Normalde biz 70-80 bin kadar forma stok yapardık. Fakat sponsor işi netlik kazanmayınca stok yapamadık. Bir de üstüne forma satışları çok iyi gidince stok kalmadı. 3 formada çok iyi satıldı."

'Fatih hoca iyi ki gitti'


"Fatih Terim Galatasaraylı olmasına rağmen milli takımda görev aldığı için yıllarca birlikte çalıştık. Kendisi benim dostumdur. Fatih hocanın konuşmacı olarak görev aldığı bir toplantı sonrasında birlikte çay içerken, kendisine, ’İyi ki senin görevine son verdiler' dedim. Fatih hoca görevi bırakınca Fenerbahçe’nin de önü açıldı. Biz de rahatladık. Eğer ki Fatih hoca olsaydı ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğumuzu ilan edemezdik."

'Ona şükran borçlular'


"İsmail Kartal tecrübesiz değil. 4 yıldan beri görev yapıyor. Yıllarca Fenerbahçe camiasının içinde görev yapmış bir insan. Hepimizi çok yakından tanıyor. Gayet de başarılı bir teknik adamdır. Ersun Yanal ise geldiği ilk yılda Fenerbahçe’yi şampiyon yaparak Fenerbahçe tarihine geçmiştir. Fenerbahçe taraftarlarının hepsi Ersun hocaya şükran borçludur. Ersun Yanal’ın bu şekilde gönderilmesi şık olmadı. Fakat sonuçta bu şekilde kararları başkan veriyor."

Haberin Devamı
YORUM YAZ