MENÜ

'Hedef ilk 3'

Sezona Antep mağlubiyetiyle başlayan Sivasspor moral bozmuyor. Hatta, Kırmızı-Beyazlılar'ın hocası Roberto Carlos, hedefi daha da yukarı koyuyor. Ligi 5. tamamlayan Brezilyalı, “Bu sezon hedefimiz ilk 3 olacak” diyor.

'Hedef ilk 3'

Transfer dönemi bitti. Kadrosunu tamamen koruyan Yiğidolar, İbrahim Toraman, Ertuğrul Taşkıran, Chrisantus, Batuhan Karadeniz gibi nokta atış transferlerle takımı güçlendirdi. Ancak ilk maçta Gaziantepspor’a karşı alınan yenilgi taraftarı ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı. Moralleri düzeltmek ise teknik direktör Roberto Carlos’a kaldı. Kırmızı-Beyazlılar’ın hocası yönetimle Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı konuşmada, istatistikleri hatırlattı. Rakibe karşı yarı yarıya oranla daha fazla topa sahip olduklarını ifade eden Brezilyalı hoca, “Oyuncularımın performansından, özellikle ilk yarıda ortaya koydukları oyundan fazlasıyla memnunum. Aramıza katılacak arkadaşlarımızla çok daha iyi olacağız” dedi.

‘Doğru yoldayız’

Geçen sezon çok daha dar bir kadroyla elde ettikleri başarıya dikkat çeken Carlos, “Biz birbirini çok iyi bir tanıyan ekibiz. Hiç eksiğimiz yok. Doğru yoldayız. Tabii lig bu yıl daha çetin olacak. Ama biz eğer geçen sezon 5. olduysak. Bu sezon hedefimiz ilk 3 olmalı. Ben ve futbolcularım bunu yapabilecek güce sahip olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Toraman, Akhisar’da sahada

Sivassporlu taraftarlar, takıma en geç katılan isimlerden biri olan İbrahim Toraman’ı lig maçında görmeyi sabırsızlıkla bekliyor. İlk maçta savunmada verilen açıkları göz önüne alan teknik heyet tecrübeli futbolcuyu özel program dahilinde çalıştırıyor. Lige verilen milli arada eksiklerini tam olarak giderecek olan Toraman, Akhisar Belediye deplasmanında hazır olacak. Büyük ihtimalle ilk 11’de sahaya çıkacak. Sivasspor’a başarılı olmak için geldiğini ifade eden İbrahim Toraman, “İyi çalışıyorum. En kısa sürede hazır olacağım” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ