MENÜ

Emre Belözoğlu: O anlar anlatılmaz

'Barış için Dinler Arası Maç' organizasyona katılan Fenerbahçe'nin kaptanı Emre, "Maradona ile oynamak büyük mutluluk. Bir ara bana sarıldı. Çocukluğumun kahramanlarıyla bir arada olmak çok özel anlardı" dedi.

Emre Belözoğlu: O anlar anlatılmaz

İtalya'nın başkenti Roma'da önceki gece 'Barış için Dinler Arası Maç' organizasyonunda yer alan Emre Belözoğlu'ndan mutlusu yok... Papa Franciscus’un isteğiyle oynanan karşılaşmada futbolun efsaneleri bir araya gelen Fenerbahçe'nin kaptanı, İstanbul'a dönmesinin ardından duygularını şu sözlerle ifade etti: "Çok büyük oyuncuların arasında yer aldık. Elimden geldiğince öncelikle ülkemi daha sonra Fenerbahçe’yi temsil etmeye çalıştım. Dünyanın yaşamış olduğu girdap, bu bunalım ortamı herkes tarafından biliniyor. Ancak bu duygularımızı hoşgörüyle perçinleyebiliriz, birbirimize olan saygımızla, yapabildiğimiz kadar sevgimizle tekrar kazanabiliriz. Ben inanıyorum ki bu tür organizasyonlar çok fazla olursa dünyadaki barış da artacaktır. Spor da bunlardan biri. İnşallah ülkemizde de böyle organizasyonlar olur."

'Herkese nasip olmaz'

"15 dakikalık bir süre oynadım ama bir şeyler yapmaya çalıştım. Böylesine büyük oyuncularla oynamak herkese nasip olmaz. O yüzden her zaman kendime bunu layık görmesem de bizi buraya layık görenlere teşekkür ediyorum. Maradona gibi bir efsane ile aynı maçta forma giymek büyük mutluluktu. Bir ara bana sarıldı, yani bunlar anlatılacak duygular değil. Çocukluğumuzun kahramanları bunlar. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusuyla yan yana oynuyorsun. Maradona, Baggio, Del Piero, Shevchenko, Maldini, Pirlo hepsini ayrı yere koymak lazım. Onların arasına bizi layık gören herkese teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ