MENÜ

15 Eylül'de Olimpiyat'ta

Kara Kartal'ın yeni yıldızı Jose Sosa, bu akşam yapılacak takım çalışmasında yeni arkadaşları ve teknik heyetiyle tanışacak. Metalist'ten hazır bir şekilde gelen Arjantinli futbolcunun, Çaykur Rizespor'la 15 Eylül'de Olimpiyat'ta oynanacak lig maçında forma giyeceği bildirildi.

15 Eylül'de Olimpiyat'ta

Siyah-Beyazlılar’ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kazandırdığı Arjantinli yıldız Jose Sosa, önceki gün resmen imzayı atmasının ardından çalışmalara ara vermeden başladı. Takımın izinli olmasına rağmen bir an önce tam kapasiteli hazır olmak için bireysel olarak antrenmana çıkan Arjantinli futbolcunun, kadrodaki yerini en kısa süre içerisinde almak için çalıştığı öğrenildi. Ukrayna’da liglerin erken başlaması nedeniyle önemli bir antrenman açığı bulunmayan Arjantinli yıldızın, Süper Lig’de 15 Eylül’de oynanacak Çaykur Rizespor mücadelesinde sahada olmasının planlandığı bildirildi. Sosa’nın, bu akşam 3 günlük izin süresi sona erecek olan Siyah-Beyazlı teknik heyet ve arkadaşlarıyla tanışacağı ve ilk takım idmanına çıkacağı ifade edildi.

Forma numarası belli oldu

Kara Kartal’ın 10 numara açığını kapatmak için takıma kazandırılan Arjantinli yıldızın, forma numarası belli oldu. 29 yaşındaki orta alanın, bu formanın Olcay Şahan’da bulunması ve Türkiye Futbol Federasyonu’na ilgili listenin önceden verilmiş olması nedeniyle yeni sezonda 5 numaralı formayı terleteceği öğrenildi.

Taraftar çok umutlu

Geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Atletico Madrid’de ilk olarak La Liga’da şampiyonluk yaşayan ve ardından Devler Ligi’nde de finalde görev alan Sosa’nın Beşiktaş’a kazandırılması, taraftarlar arasında büyük beğeniyle karşılandı. Özellikle sosyal medya üzerinden başarılı futbolcuya destek mesajları yağdırdan Siyah-Beyazlılar’ın, bu sezon transfer konusunda önemli işler yapan Başkan Fikret Orman’ı da sık sık övdüğü gözlendi.

Oğuzhan’ın formasını kapacak

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonun son maçında Gençlerbirliği’ne karşı gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Oğuzhan Özyakup, takımının Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında yerini alamamıştı. Ligde ikinci haftada oynanacak Rizespor sınavında da forma giyemeyecek olan genç futbolcunun yerine yeni transfer Sosa’nın görev yapacağı ancak üçüncü hafta mücadelesinde Bursa’yla oynanacak karşılaşmada bu ikilinin beraber yer alabileceği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ