MENÜ

Şok iddialara jet yanıt

Galatasaray'ı dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan Av. Ayşegül Egemen, önceki gün şok edici açıklamalarda bulundu. Kulübün bunu yalanlaması uzun sürmedi.

Şok iddialara jet yanıt

Sarı-Kırmızılı kulübün hukuk işlerinin başındaki isim olan Av. Ayşegül Egemen, kulübü 500 bin TL dolandırdığı gerekçesiyle görevden alınmıştı. Egemen, önceki akşam Beyaz TV’ye konuştu. Ayşegül Egemen, bir yöneticinin transferlerden komisyon aldığını, Şükrü Ergün’ün eşinin Galatasaray üzerinden para kazandığını ve bir yöneticinin futbolcuların giydiği formalarda yolsuzluk yaparak 1.5 milyon TL kazandığını iddia etti. Dün Galatasaray Kulübü bu konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ligin henüz ilk haftasında Galatasaray’ı yıpratmaya ve yönetiminin itibarını zedelemeye yönelik iddialar ortaya atılmıştır. Kulübümüzün açtığı davanın muhatabı olarak yargı önünde hesap verecek olan kişi 08.11.2012- 14.02.2014 tarihleri arasında hukuk müdürümüz olarak görev yapmıştır.”

‘Çektiği avansı vermedi’

Kulüp adına yaptığı masrafların bir bölümünü belgeleyememiştir. Yapılan araştırmalar sonucunda da kendisiyle ilişki kesilerek 24.02.2014’te İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet edilmiştir. İlgili kişinin görevi gereği yapacağı harcamaların dışında kendi ihtiyaçları için de avans talebi olmuş ve çekilen bu avansları da iade etmemiştir. Kulübümüzün maddi ve manevi haklarının korunması için gereken tüm hukuki adımların atıldığından ve bunda sonra da atılacağından kimsenin şüphesi olmamalıdır” denildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ