MENÜ

Pandev'den derbi mesajı

Galatasaray'ın yeni transferi Goran Pandev, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray TV'ye konuştu. Makedon yıldız Fenerbahçe derbisini iple çektiğini söyledi.

Pandev'den derbi mesajı

İşte Goran Pandev'in GSTV'ye yaptığı açıklamalar...

Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım Galatasaray'ın kazanması için yardımcı olabilirim. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı buldum. Galatasaray'a gelmek benim için önemli bir karardı. Galatasaray önemli bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Bunu yaşamak istiyorum. İyi bir karar verdiğime inanıyorum. Prandelli çok önemli bir teknik direktör. O'nu çok beğeniyorum. İyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Lazio'da Muslera'yla oynadım. Inter'de Sneijder ile herşeyi kazandım. İkisiyle de çok iyi arkadaşım.

'Derbi atmosferini yaşamak için sabırsızlanıyorum'

Ben Lazio - Roma ve Inter - Milan gibi önemli derbilerde oynadım. Bu derbiyi de yaşamak için sabırsızlanıyorum. Umarım taraftarımızı sevindirebiliriz. Gol atmayı değil takımı düşünüyorum. Bu benim için daha önemli. Arsenal ve Dortmund ile Napoli forması giyerken karşılaştık. Biz Galatasaray'ız ve kendimize bir hedef koymamız lazım. Galatasaray tarihine girmeyi herkes ister. Bunu başarmak için çok çalışacağım. Umarım başarabilirim.

Haberin Devamı
YORUM YAZ