MENÜ

Her şey Diego için!

İlk resmi sınavına önceki gün çıkan Brezilyalı yıldız için rakip aranıyor. Milli arada hazırlık karşılaşması oynayacak olan Fenerbahçe, 10 numarasının da maç eksiğini gidermeyi hedefliyor.

Her şey Diego için!

Yılın transferi Diego Ribas, Fenerbahçe formasıyla önceki gün ilk resmi sınavına çıkarken, son yarım saatlik performansıyla geçer not almayı başardı. Hocası İsmail Kartal'ın dediği gibi kendisi de hazır olmadığını kabul eden Brezilyalı yıldızın uyum sorununu hızlandırmayı ve maç eksiğini sonlandırmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler, milli arada rakip arıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, lige ara verilecek olan bu haftada cumartesi günü hazırlık maçı oynatmaya hazırlanırken, güçlü bir rakiple 90 dakikaya çıkmaya planlıyor. Bu arada Kadıköy'de taraftarların karşısına ilk kez çıkan Diego Ribas'ın, maçın ardından soyunma odasında da heyecanını takım arkadaşlarıyla paylaştığı öğrenildi.

Sambacı'dan iddialı sözler

Çok mutlu olduğunu ifade eden Sambacı'nın, "Stadın yarısı boş olmasına rağmen taraftarların desteği çok etkileyiciydi. Bu stadı tamamen dolu olduğunda düşünemiyorum. Herkese de çok teşekkür ederim. Çok iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz bir 3 puanı kazandık. Bunun devamını getirip, şampiyonluk hedefine ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" dediği belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ