MENÜ

Demek ki oluyormuş!

Dünya Şampiyonası'ndaki tarihi madalyayı sitelerinde sadece kendi kürekçileri üzerinden duyuran Galatasaray ve Fenerbahçe'de aklı selim kazandı

Demek ki oluyormuş!

Fenerbahçe, dün yurda dönen sekiz Tek Milli Takımı’nı çiçeklerle karşıladı. TV’den canlı yayın yapan Cimbom da kutlamaya hazırlanıyor

Dünya Kürek Şampiyonası’nda 3. olan hafif kilo 8 tek takımımız, tarihteki ilk madalyamızı birlikte kazanmalarına rağmen F.Bahçe ve G.Saray’ın resmi siteleri, sadece kendi sporcularının isimlerini yayınlamıştı. Habertürk’ün gündeme taşıdığı olay üzerine özellikle sosyal medyada büyük bir tepki oluşmuştu.

Ay-Yıldızlı bayrak altında kulüpçülük yapılmamasını dile getiren sporseverlerin tepkisi, her iki kulüpte de aklı selimin ve sağduyunun galip gelmesine neden oldu. Hollanda’daki şampiyonadan dün yurda dönen Dünya 3.’sü Kürek Milli Takımımız’ı Fenerbahçe Kürek Şubesi yetkilileri havalimanında çiçeklerle karşıladı. SarıLacivertliler, kulüp ayrımı yapmadan Milli Takım sporcularını tebrik etti.

G.Saray’ın da önümüzdeki günlerde Milli Takım için bir kutlama yapacağı ve Sarı-Lacivertli kürekçileri de davet edeceği öğrenildi. F.Bahçe Kürek Şubesi Kaptanı Çağlar Özdemir ve G.Saray Kürek Şubesi Kaptanı Murat Atay, milli takımın herkes için her şeyin üstünde olduğunu vurguladı.

Hafif kilo 8 tek Milli Takımı’nı oluşturan Ahmet Yumrukaya, Cem Yılmaz, Hüseyin Kandemir, Bayram Sönmez, Burak Özdemir, Kaan Şahin (G.Saray), Engin Özkan, Dogşah Bölük ve Mert Kaan Kartal (F.Bahçe) da tarihi başarıyla büyük bir gurur ve mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ