MENÜ

Süper Muslera

Cim Bom'un 1 numarası Fernando Muslera, sezona harika bir başlangıç yaptı. Uruguaylı file bekçisi, Süper Kupa'daki harika oyununu ligdeki Bursa mücadelesinde de devam ettirip, herkesi büyüleyen bir performans sergiledi.

Süper Muslera

Sarı-Kırmızılılar'ın kalecisi Fernando Muslera, takımın yeni sezona en iyi başlayan oyuncuları arasında ilk sırada yer alıyor. Yoğun bir yaz dönemi geçiren ve 2014 Dünya Kupası'nda ülkesi Uruguay Milli Takımı'nın kalesini koruyan Muslera, kısa bir tatilin ardından Galatasaray'da sezona fırtına gibi bir start verdi. Sözleşmesini daha önce 2018'e kadar uzatan tecrübeli file bekçisi, önce Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde sahanın en iyi oyuncuları arasında ilk sırada yer almıştı.

Haberin Devamı

Yine klasını gösterdi

Aslan'ın kötü oynamasına rağmen rakibin ataklarında kalesinde devleşen Muslera, mücadelenin penaltı atışlarına kadar gitmesinde başrolü oynamıştı. O mücadelenin sonunda karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçilmişti. Muslera, bunun ardından da Süper Lig'de Cim Bom'un Bursaspor'u mağlup ettiği mücadelede Uruguaylı oyuncu, bir kez daha hünerlerini sergiledi. Aslan'ın 1-0 öne geçtiği deplasmanda Yeşil-Beyazlılar'ın yakaladığı pozisyonlarda mutlak gol pozisyonlarına izin vermeyen 28 yaşındaki file bekçisi, klasını gösterdi. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin de övgü dolu sözler söylediği Muslera, "Önemli olan maçı kazanmamızdı. Futbol bir takım oyunu. Ben her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz" dedi.

Haberin Devamı

Metin Karabaş

YORUM YAZ