MENÜ

Şimdi sıra Gaziantep'te

iddaa Rakipbul Ligi, 1 Eylül'den itibaren Gaziantep'de!

Şimdi sıra Gaziantep'te

Amatör oyunculara profesyonel bir organizasyon sunan ve onları birer efsane haline getiren iddaa Rakipbul Ligi, Türkiye'nin en geniş katılımlı halı saha ligi olma özelliği ile kendi alanında kategori açan bir marka olmanın da gururunu yaşıyor…

15 ilde yaklaşık 85 bin oyuncuya yılda 20.000 civarında maç yaptıran iddaa Rakipbul Ligi, 16. İl olarak Gaziantep’te yerini alıyor ! Başlangıç sahaları belli olan lige yeni sahalar da eklenecek. Şimdilik anlaşılmış olan sahalar: Tuncer Halı Saha, Caner Spor Center, Kalender Halı Saha. Gaziantep’te ilk yıl 300’den fazla takımın kayıt yaptırması bekleniyor.

Eski futbolcu Mehmet Polat’ın katılacağı açılış 1 Eylül’de Caner Spor Center'da gerçekleştirilecek ve saat 19:00’da başlayacak.

iddaa Rakipbul Ligi Gaziantep açılışında DJ performansı eşliğinde müzik ve görsel şovlar gerçekleştirilecek.

Rakibini, sahanı, maç gününü kendin seç !

Özellikle son yıllarda erkeklerin en büyük hobileri arasında bulunan “Halı saha futbolu” denince akla gelen ilk isim olan iddaa Rakipbul Ligi, şuan Türkiye’nin 16 ilinde Rakipbul.com internet sitesi onbinlerce futbolsevere hitap ediyor. Organize ettiği her maçında hakem, saha koordinatörü hizmeti sunan iddaa Rakipbul Ligi, her maçın; haber, röportaj, fotoğraf, FULL HD video ve detaylı istatistik gibi hizmetleri internet sitsinde sunarak sporseverlere profesyonel futbolcu olma hissi yaşatıyor. Ligin marjinal puanlama tarzı, takımlar arası transfer seçenekleri ve ilginç haberleriyle, oyunculara, heyecanın hiç eksik olmadığı ve onların başrolde olduğu büyülü bir dünya sunuyor.

iddaa RakipBul Ligi'ni tercih edenler, takımlarının maç yapacağı günü, saati, sahayı ve rakipleri de kendileri seçiyorlar.
“Halı sahaların efsanesi ol!” sloganıyla yoluna devam eden İddaa Rakipbul Ligi’ne takımlar internet sitesi üzerinde ücretsiz bir şekilde 30 saniye içinde kayıt yaptırma şansına sahipler.

http://www.rakipbul.com

Haberin Devamı
YORUM YAZ