MENÜ

Melo'ya ırkçılık suçlaması

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızının, Bursalı Volkan Şen'le yaşadığı tartışma sırasında eliyle yaptığı hareket bazı kesimlerce, ırkçılık olarak değerlendirilip tepki yarattı.

Melo'ya ırkçılık suçlaması

Cim Bom'un Brezilyalı yıldızı Felipe Melo'nun yine başı belaya girebilir. Bursaspor karşılaşmasında rakip oyuncu Volkan Şen'le maçın ikinci yarısında söz düellosuna giren Melo'nun, bu sırada yaptığı hareketler bazı kesimlerce ırkçılık olarak nitelendirildi. Özellikle sosyal paylaşım sitesi Twitter'a, o anın videoları konuldu. Tecrübeli futbolcunun, Volkan'la gerginlik yaşadığı sırada yaptığı el hareketi, tepkiyle karşılandı. Melo'nun bu sırada yaptığı hareket, Volkan'a, "Pis kokuyorsun" dediği şeklinde değerlendirildi.

Hakem rapor etti mi?


Yakın zamanda Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde Brezilyalı oyuncu, Sarı-Lacivertliler'in kalecisi Volkan Demirel'le bir tartışma yaşamıştı. Penaltı atışları sırasında alevlenen ikilinin arasındaki gerginlik günlerce konuşulmuştu. Son olayla ilgili olarak ise federasyonun ise nasıl bir yol izleyeceği şu an bilinmiyor. Ancak Bursa mücadelesinde yaşanan olayın, hakem Halis Özkahya tarafından rapor edilip, edilmediği henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ