MENÜ

İsmail Kartal: Bir transfer istedim

İsmail Kartal, ilk haftayı galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşadı. Fener'in hocası 90 dakika sonunda da bir itirafta bulundu: Başkanımdan bir oyuncunun alınmasını istedim. Görüşmeler yapıldı, zorladık ama transfer olmadı...

İsmail Kartal: Bir transfer istedim

Fenerbahçe’nin başında ilk resmi sınavında Galatasaray’a karşı Süper Kupa zaferi yaşayan İsmail Kartal, sezona da galibiyetle başladı. 90 dakika sonunda bir hayli mutlu olan Sarı- Lacivertliler’in hocası, “İlk haftada ligin en hazır takımına karşı futbol oynadık. 3 gün önce 120 dakika ağır bir oyun oynamalarına rağmen bize karşı da iyi mücadele ettiler. İyi başladık, her şey istediğimiz gibi gidiyordu. Golden sonra anlamadığımız şekilde merkeze oynayarak, pas hataları yaptık. İçsel bir geri çekilme oldu” dedi. “Bu karşılaşmayı kazanmak zorundaydık” ifadesini kullanan Kartal, “Yaptığımız değişiklikler ve hamlelerle de kazanmayı bildik. Zor da olsa kazandık. Oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleyle hedefimize ulaştık” ifadelerini kullandı. Başkan Aziz Yıldırım’dan bir transfer istediğini de vurgulayan Kartal, “Zorladık ama olmadı. Transfer yapmayacağız” diye konuştu. Fenerbahçe’nin başarılı hocası, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Volkan artık ders çıkarmalı’


“Süper Kupa maçında olmaması gereken şeyler yaşandı. Kendimizi bunlarla meşgul etmeyelim. Volkan’ın da artık ders çıkarması gerekiyor. Takım yüzde 100 istediğim gibi değil. Eksiği olan oyuncularımız var. Hepsinin aynı seviyede olması lazım.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ