MENÜ

Hazır hali bu değilse...

Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası dün ilk kez Kadıköy'e çıktı. Oyuna girdiği andan itibaren kalitesini ortaya koyan Diego Ribas, hücuma güç kattı. 90 dakikanın ardından hazır olmadığını söyleyen Brezilyalı, “Henüz hazır değilim. 1 aydır maç yapmıyorum. Ancak kendimi daha da geliştireceğim” sözünü verdi.

Hazır hali bu değilse...

Yılın transferi dün Kadıköy’de taraftarların önüne çıktı. 62. dakikada Emenike’nin yerine oyuna giren Diego Ribas, performansıyla beklentileri karşıladı. Sarı- Lacivertliler’in yeni 10 numarası, ilk sınavında kalitesini ortaya koyup, hücuma güç katarken, 90 dakika sonundaki açıklamalarıyla da camiaya umut saçtı. 1 aydır yalnızca antrenman yaptığını, maç oynamadığını söyleyen Sambacı, “Henüz hazır değilim. Sürekli kendimi geliştirmek istiyorum. Umarım günden güne daha iyi olacağım.Çok mutluyum, ilk resmi maçıma çıktım. Fenerbahçe çokgüçlü bir takım. Zaten uzun süredir birbiriyle birlikte oynayan futbolculardan kurulu. Takım arkadaşlarım bu sezon şampiyonluğun geçen yıla göre zor olacağını düşünüyor. Ben de aynı düşüncedeyim. Ancak şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

‘Daha iyi olacak’


Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da, Diego’nun henüz hazır olmadığını söyleyip, “Üretkenliği ve yaratıcılığından kimsenin şüphesi yok. Biraz daha hazır olunca daha fazla oynayacak ve takıma büyük katkı sağlayacaktır” yorumununda bulundu.

4 yabancı gidiyor!

Süper Lig’in ilk haftası geride kalırken, Fenerbahçe’nin 4 yabancı yıldızı ülkelerine gidiyor. Milli takımlarına davet edilen Dirk Kuyt, Raul Meireles, Emmanuel Emenike ve Michal Kadlec, bugün İstanbul’dan
ayrılıyor. Bu arada Sarı-Lacivertliler’in iki yıldızı Kuyt ve Kadlec, 9 Eylül’de Hollanda ile Çek Cumhuriyeti’nin Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri’nde oynayacağı maçta rakip olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ