MENÜ

Halilhodzic: Böyle giderse Fener maçı zor

Vahid Halilhodzic, maçtan sonra oyuncularına sinirlendi. Bosnalı hoca, “Böyle oynarsak Fenerbahçe maçı bile tehlikeye girebilir. Toparlanmamız gerekiyor. Hücum anlamında çok kötü olduğumuz bir gerçek” ifadelerini kullandı

Halilhodzic: Böyle giderse Fener maçı zor

Kayseri Erciyes önünde oynanan futboldan sonra Vahid Halilhodzic adeta küplere bindi. Öğrencilerinin performansından yakınan Bosnalı, “Fenerbahçe maçında da böyle oynarsak bizim için büyük bir tehlike olabilir. Aslında ligin ilk maçını kazanmak için gelmiştik. Güzel bir fırsatı kaçırdık. Defansif anlamda oyuncuların çok iyi bir oyun çıkardığını söyleyebilirim. Biri haricinde pozisyon vermedik. Defansif anlamında oyuna iyi hakim olduk. Bizim sıkıntılarımız maç içinde ofansif oyun kurmamız. Rostov takımına karşı sergilediğimiz mücadele gibi bir mücadele sergilemeye çalıştık ama yetersiz kaldık” diye konuştu. Sergilenen oyundan memnun kalmadığını belirten Halilhodzic, “Bu maçı kazanmalıydık. Trabzonspor ligin zirvesine oynamak istiyorsa bu tip maçları kaçırmamamız lazım. Bunlara sakatları da eklersek Sefa, Cardozo ve Deniz de sakatlandı. Hücum anlamında beklentilerim tatmin olmadı. 40 gün içinde birçok sıkıntıyla mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

‘Transferde geç kaldık’


Yapılan takviyelerin zamanlamasını beğenmeyen deneyimli çalıştırıcı, “Transferlerde geç kaldık. Yeterli kadrom ve bütün oyuncularım elimde olduğu zaman 3 aylık bir uyum süresi var. O yüzden ilk aşamada benim sabırlı olmam lazım. Taraftarların da sabırlı olması gerekiyor. Hücumda birçok şeyi düzeltmemiz gerekiyor. Bir forvet gelecek. Kontenjan konusunu biliyorsunuz. Defansın bu şekilde yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat isteğimiz iki forvetten yana” dedi.

Yeniler ne yaptı?

Mehmet Ekici

Erciyes savunması arasında fazla pozisyona giremedi. Topla buluşmakta zorluk çeken Mehmet, Deniz Yılmaz ile uyum içinde değildi.

Fatih Atik

Fransa’nın Guingamp takımından bedelsiz olarak geldi. Kısa sürede Trabzon’a uyum sağladı. Duran toplarda etkili olmaya çalıştı.

Belkalem

Dünya Kupası’ndaki performansına günden güne yaklaşıyor. Sezon içerisinde ilk 11’in değişilmez oyuncusu olabilir.

Medjani

Vahid hoca onu 3 maçtır ön liberoda oynatıyor. Defansif anlamda iyi işler yapıyor. Hücumda ise eksikleri var.

İshak Doğan

İlk maçına çıktı. Büyük umutlarla transfer edilen İshak Doğan, Erciyes forvetlerini durduran isimlerden biri oldu.

Deniz Yılmaz

İkinci yarının hemen başında iki net pozisyondan yararlanamadı. 52. dakikada sakatlanarak saha kenarına alındı.

Kevin Constant

Trabzonspor adına sahanın en iyisi oydu. Orta saha ile forvet arasında köprü görevi üstlendi. Çok çalıştı. Gökhan Karadeniz Deniz Yılmaz’ın yerine sahaya girdi. Performansının üstüne koyması lazım. Kayseri yarı sahasında etkili olamadı.

Salih Dursun

Herkes ilk 11’de bekliyordu onu. 67’de Yusuf’un yerine girdi. Vahid hoca tarafından beğenildi.

Serdar Gürler

84’te oyuna girdi. Topla sadece 2 kez buluşabildi. Onları da rakibe kaptırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ