MENÜ

Aslan'dan 3 bomba

Cim Bom ilk operasyonu İtalya'da yaptı. Napoli'nin Makedon forveti Goran Pandev ile İsviçreli orta saha oyuncusu lerim Dzemaili toplam 3.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edildi. Ocaktan bu yana liste başı olan Tarık transferinde de mutlu sona ulaşıldı. Eskişehir'in genç yıldızı ciddi bir maliyetle renklere bağlandı. 4.5 milyon Euro ve Umut Gündoğan'ın bonservisi gözden çıkarıldı

Aslan'dan 3 bomba

Prandelli, Bursa maçından sonra, "Başkanımız Ünal Aysal'dan 3 isim bekliyoruz" demişti. Bunun ardından harekete geçen Aysal ve kurmayları, transferin bitmesine kısa bir süre kala bombaları patlattı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Avrupa'da büyük başarılar, Türkiye'de ise şampiyonluklar hedefleyen Galatasaray, transferin bitmesine 1 gün kala bombaları ardı ardına patlattı. Sarı-Kırmızılılar, İtalya'nın Napoli takımında forma giyen forvet Goran Pandev ile defansif ön libero Blerim Dzemaili ve Eskişehirspor'dan da uzun süre peşinde olduğu sağ bek Tarık Çamdal'ı kadrosuna katmayı başardı. Teknik direktör Cesare Prandelli'nin, "Başkanımız Ünal Aysal'dan 3 isim bekliyoruz" sözü sonrasında temaslarını hızlandıran Aysal ve kurmayları, sonunda mutlu sona ulaştı. 3 futbolcuyu bugün KAP'a bildirmesi beklenen Cim Bom'un, 31 yaşındaki Makedon oyuncu Pandev ile 28 yaşındaki İsviçreli Dzemaili'nin transferlerini toplamda 4 milyon Euro civarı bonservis bedeli ödeyerek bitirdiği öğrenildi. Pandev'le 1+1 yıl, Dzemaili'yle 3 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. 23 yaşındaki Tarık'la ilgili olarak da uzun süren pazarlıkların ardından Es Es'le, 4.5 milyon Euro artı Ümit Gündoğan karşılığında tarafların anlaşma sağladığı belirtildi.

Aysal: Kariyerleri ortada

Tarık konusunda ayrıca Eskişehir'in basın sözcüsü Bekir Sıtkı Saraç, "Futbolcumuz Tarık Çamdal’ın Galatasaray’a transferi konusunda anlaşmaya vardık. Detaylar görüşülüyor. Transfer, Eskişehirspor ve Galatasaray camiasına hayırlı olsun. Tarık’ın da yolu açık olsun" ifadelerini kullandı. Prandelli'nin isteklerini bir bir yerine getiren Aysal, şimdi ise topu İtalyan hocaya attı. Cim Bom'un başkanı, "3 önemli futbolcuyu kadromuza kattık. Onların da kariyerleri ortada. Umarım takımımıza olumlu yönde katkı sağlarlar" diyerek, takımından büyük başarılar beklediğinin mesajını verdi.

PANDEV kimdir?


Doğum tarihi: 27.07.1983
Doğum yeri: Strumica
Ülkesi: Makedonya
Yaşı: 31 Boyu: 1.85
Kilo:75
Mevki: Forvet/Sol Kanat
Oynadığı takımlar: Belasica, Inter, Lazio, Napoli

‘Büyük bir onur’

Cim Bom'un yeni transferi Goran Pandev, kulüplerin anlaşma sağlamasının ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Ülkesi Makedonya'nın önemli sitelerinden Sportski.mk'ya konuşan Pandev, "Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı yakaladığım için çok mutluyum. Galatasaray gibi büyük bir kulübün parçası olacağım için de gurur doluyum. Umarım burada elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. Hatırlanacağı gibi Pandev'in kulübü Napoli, Devler Ligi Play-Off'unda Athletic Bilbao'ya elenmiş ve kupa 2 olarak da adlandırılan Avrupa Ligi'nin yolunu tutmuştu.

Tarık kimdir?

Doğum Tarihi: 24 .03.1991
Doğum Yeri: Yeri: Münih
Ülkesi: Türkiye
Yaşı : 23 Boyu: 1. 72 cm
Kilo: 65 kg
Mevkii : Sağ bek
Oynadığı takımlar: TSV 1860 Münih, Eskişehirspor

Dzemaili kimdir?


Doğum Tarihi : 12.04.1986
Doğum Yeri : Tetova
Ülkesi : İsviçre
Yaşı : 28 Boyu : 1.79 c m
Kilo : 73 kg
Mevkii : Ortasaha
Oynadığı takımlar : Zürih , Bolton , Torino , Parma , Napoli

Serdar Dinçbaylı

YORUM YAZ