MENÜ

4 sezondur aynı senaryo

Yeni sezonda kadrosunu birçok önemli isimle güçlendiren Trabzonspor, dün akşam Kayseri Erciyesspor'la 0-0 berabere kaldı. Bordo-Mavililer, bu sonuçla, son 4 sezonda çıktığı açılış maçlarında da 3 puana ulaşamayıp, bir istatistiğin altına imza attı.

4 sezondur aynı senaryo

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona birçok önemli takviyeyle giren Trabzonspor, ilk maçında Kayseri Erciyesspor’la 0-0 berabere kaldı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in yönetimindeki ilk mücadelesine çıkan Bordo-Mavililer, rakibine üstünlük sağlayamadı ve sezona 1 puanla başladı. Bu sonucun ardından ligdeki açılış maçlarında alamadığı galibiyet sayısını 4’e çıkartan Fırtına, taraftarlarının beklentilerine karşılık veremedi. Daha önce; 2011- 2012 sezonunda Manisaspor’la ve 2012-2013’te de Karabükspor’la 1-1 berabere kalmış, geçen yıl ise Beşiktaş’a 2-0 kaybeden Bordo-Mavililer, böylelikle kötü bir istatistik yakalamış oldu. Süper Lig’de açılış maçlarında son olarak 2010-11 sezonunda Ankaragücü’ne karşı üstünlük kurabilen Trabzonspor, rakibini 1-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı.

Yıldızlara rağmen


Geçen sezonu 53 puanla 4. sırada tamamlayan Bordo-Mavililer, ilk haftada çıktığı 6 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet almıştı. Yeni döneme şampiyonluk parolasıyla girerek kadrosunu; Oscar Cardozo, Deniz Yılmaz, Serdar Gürler, Yusuf Erdogan, Mehmet Ekici gibi önemli isimlerle takviye eden Trabzonspor, tarihinde son yılların en güçlü kadrosunu oluşturmuştu.

Vahid hocayı çılgına çevirdi

Deniz Yılmaz, az gelişen Trabzonspor ataklarını gole çeviremedi. 47. dakikada Fatih’in ortasında da direği geçemeyerek, Vahid hocayı çılgına çevirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ