MENÜ

Slaven Bilic: Zaferi hak ettik

Bilic, zorlu şartlara rağmen galip gelmelerinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Hırvat hoca, “Bu havada sahilde bile yürümek zor. Zeminin de durumu ortada. Oyuncularımı kutluyorum. Tamamıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık” dedi.

Slaven Bilic: Zaferi hak ettik

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli teknik direktörü Slaven Bilic, dün akşamki Mersin zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Zor şartlarda aldıkları galibiyet sebebiyle oyuncularını tebrik eden Hırvat teknik adam, “Tamamıyla hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Zeminle başlarsak eğer çok kötü şartlar altında gerçekleşen bir maçtı. Bu karşılaşmada Veli’yi sakat verdik, Mersin de bir oyuncusunu değiştirmek zorunda kaldı. Biz zaten bu şartlar altında oynayacağımızı biliyorduk. Bu havada sahilde bile yürümek zor” dedi. Rıza Çalımbay’la zeminle ilgili olarak yaptıkları konuşmaya da değinen Bilic, “Rıza hoca bu maçın tatil edilmesi için geldi konuştuk. Ama maç başlamıştı bir kere... Tatil edilmesi zor olurdu. Maça bakarsak eğer, yeteri kadar koşmadığımız doğru. Rakibimiz ise iyi bir direnç ortaya koydu. İkinci yarıda topların çoğunu aldı. Veli’nin çıkmasıyla orta sahada biraz problem yaşadık. Ama final pasları hariç çok net pozisyonlar yakaladık” diye konuştu.

Burası dedikodu ülkesi

Takımın Senegalli yıldızı Demba Ba hakkında çıkan, ‘Kronik sakat’ haberlerini de değerlendiren Hırvat hoca, “Buraso dedikodular ülkesi. Sakatlığı ile ilgili bir durum yok. Kendisi iyi görünüyor. Eski sakatlığı tamamen başka bir şey. Ayağında çekme vardı, biz de onu zorlamak istemedik. Böyle haberlerin çıkmasına alıştık artık. Bizim içi normal durum. Kura için ise Arsenal ve Feyenoord maçlarında neler yapabileceğimizi gösterdim. Partizan’ı iyi tanıyorum. O topraklarda doğdum büyüdüm. İyi kura çektik diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ