MENÜ

Gaziantepspor tarih yazdı: 1-2

Az transfer yapan Sivasspor, Okan Buruk'la yepyeni bir yapıya bürünen Gaziantep karşısında Utaka'yla öne geçti. Ancak Güneydoğu ekibi, Muhammet'in iki golüyle maçı çevirdi, lig tarihinde ilk kez Yiğidolar'ı deplasmanda devirdi

Gaziantepspor tarih yazdı: 1-2

Bu Passolig’e bir an evvel çözüm üretilmeli. Aksi halde zaten zorla tribüne gelen taraftarlar hiç gelmeyecek. Süper Lig başladı ve iki maçı canlı izledim. Tribün açısından tam bir hayalkırıklığı. Sivas’ta da aynı manzarayla karşı karşıya kaldım. Bu iş dayatma ile olmaz. Futbolun patronlarının birinci görevi tirbünleri boşaltmak değil doldurmak olmalı. Aksi halde bu iş fena patlayacak gibi.

Haberin Devamı

Geçen senenin aynısı!

Maça gelince; sahaya transfersiz çıkan tecrübeli Sivasspor ve karşısında ise kadroyu hemen hemen yenileyen bir Gaziantepspor vardı. Rakibin ofansif gücünü iyi bilen Okan Buruk sahaya oldukça defansif bir kadro sürdü. Sivasspor hücum denemelerinde ilk tehlikeyi 21’de Burhan’ın sol kanattan ortasında yaşadı ama Hakan’dan önce Elyasa müsade etmedi. İkinci yarı golle başladı diyebiliriz. 52’de Burhan’ın ortasında Utaka 6 pasta kafayla Gaziantep ağlarını havalandırdı: 1-0. Bu dakikaya kadar savunma futbolunu tercih eden Okan Buruk yenik duruma düşünce ilk ofansif hamlesini yaptı. Erdem’in yerine İbrahim Akın girdi. 72’de Gaziantepspor hücumun meyvesini aldı. İbrahim Akın’ın cezaalanına çektiği şut Korcan’dan döndü, Muhammet takımını beraberliğe taşıdı: 1-1.

İbrahim’e alkış...

77’de orta alanda kaptırılan topta Muhammet yerden bir vuruşla deplasmanda 2-1 öne geçirdi. Gaziantepspor, kulübesinin gücüyle maçı çevirmesini bildi. Tabii ki maçın yıldızı iki gol atan Muhammet’ti. Ancak oyuna sonradan giren İbrahim Akın iki asistle 3 puanın mimarıydı.

Haberin Devamı

Tunç Kayacı / FANATİK

SİVASSPOR 1-2 GAZİANTEPSPOR MAÇ DETAYI

SPOR TOTO SÜPER LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

YORUM YAZ