MENÜ

Eboue'den transfer açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli tarafından kadroya alınmayan ve genç takımla antrenmanlara çıkan Fildişi Sahilli futbolcu Emmanuel Eboue, 1 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu söyledi.

Eboue'den transfer açıklaması

Eboue, eski takımı Arsenal'ın İngiltere Premier Lig'de Liecester City ile oynadığı maçı Arsenal taraftarlarıyla Ortaköy'deki Bloom İstanbul'da izledi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fildişi Sahilli futbolcu, Galatasaray'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Yarın transferin son günü. Bir sene daha sözleşmem var ve Galatasaray'da olmaktan mutluyum. Fakat tabii hayatın ne getireceği belli olmaz. Yarın ne olup olmadığını göreceğiz. Ondan sonra da bir sene daha buradayım ve memnuniyetle Galatasaraylıyım. Galatasaray formasıyla çok iyi 3 sezon geçirdim. Her şeyin ne olacağını Allah bilir. Futbolculardan öte, takım önemli. Ben ve takım arkadaşlarım Galatasaray için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Emmanuel Eboue, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile aynı gruba düşmelerine sevindiğini de ifade ederek, gruptan çıkacaklarına inandığını söyledi. Bu arada Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın da aynı mekana gelerek Liecester City-Arsenal maçını izledi.

YORUM YAZ