MENÜ

Ben varım Ba!

Demba Ba'nın yokluğunda 11'de sahaya çıkan Cenk Tosun, bulduğu şansı iyi değerlendirdi. 90 dakika sahada kalan genç yıldız, attığı golle sezonun ilk haftasında Kartal'ı uçuran isim oldu.

Ben varım Ba!

Mersin Arena’ya dün gece damgasını vuran isim attığı golle Cenk Tosun’du. Sakatlığı bulunan Demba Ba’nın yokluğunda 11’de sahaya çıkan genç futbolcu, bulduğu şansı iyi değerlendirdi. Beşiktaş’ın maçtaki tek golünü atan yıldız oyuncu, takımına 3 puanı getiren adamdı. Rakip savunmaya zor anlar yaşatan Cenk, uzaktan şutlarıyla daMersin kalesinde tehlikeli anlar yarattı. Hücumda Mustafa Pektemek ile uyumu dikkat çeken 23 yaşındaki oyuncu,
Kartal’ın ilk haftadaki zaferinde başrolü oynadı. Bu sezona farklı bir giriş yapan Mustafa da, dün gece takımının iyileri arasında yer aldı. Yalnızca hücumda değil savunmaya verdiği destekle öne çıkan tecrübeli oyuncu, gelecek haftalar öncesi de teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Cenk Gönen devleşti!


Bu arada Beşiktaş’ın galibiyetinde pay sahibi diğer bir isim ise kaleci Cenk Gönen’di. Tolga’nın sakatlığı nedeniyle 11’de şans bulan 26 yaşındaki file bekçisi, Mersin’in birçok etkili pozisyonunda devleşti. Bu sezon sağ bekte görev alan İsmail Köybaşı da, dün akşam oyunun iki yönünü de iyi kullanan ve adından söz ettiren isimlerdendi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ