MENÜ

Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca'da

Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın beşinci ayağı uzun bir aradan sonra Çatalca'da start aldı.

Türkiye Motokros Şampiyonası Çatalca'da

Yeditepe Motor Sporları Kulübü tarafından organize edilen Türkiye Motokros Şampiyonası'nın beşinci ayağı uzun bir aradan sonra Çatalca’da start aldı. 15. Erguvan Festivali ile birlikte yapılan şampiyonanın antrenman ve sıralama antrenmanları Spor Toto Motokros Parkuru'nda yapıldı. 5. Ayak yarışının sıralamalarına İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden sporcu katıldı.

Çatalca Nakkaş mahallesinde 31 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Türkiye Şampiyonası, MX1, MX2, MX2 Junior, MX3, 85cc, 65cc, 50cc, ATV ve Veteran sınıflarında koşulacak.

Dünya ve Avrupa standartlarına uygun yapılan Spor Toto Motokros Parkuru'nda yüksekliği 6 metreyi bulan atlayışların gerçekleşeceği yarışa çok sayıda izleyicinin gelmesi bekleniyor. Toprak parkurda, nefes kesen mücadeleler, izleyiciler için gerçek bir şölene sahne olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ