MENÜ

Timsah Aslan avında!

Süper Lig'in ilk maçında Galatasaray'ı ağırlayacak Yeşil-Beyazlılar'da gündem yalnızca maç değil. Bursasporlu idareciler, ayrıca uzun süredir istediği Umut Bulut ve Sabri için de Sarı-Kırmızılı yönetimle pazarlık masasına oturacak.

Timsah Aslan avında!

Birçok takımda olduğu gibi Bursaspor'da da transferin son günlerinde yoğun bir hareketlilik var. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan Yeşil-Beyazlı idarecilerde bugün oynanacak Galatasaray maçı bu anlamda büyük önem taşıyor. Çünkü Timsah da en az maç kadar transfer de önemli. Bilindiği üzere Bursaspor uzun zamandır Sarı-Kırmızılı takımın tecrübeli forveti Umut Bulut'u kadrosuna katmak için çalışıyor. Yönetim, Atatürk Stadı'ndaki randevu öncesi bu konuda Galatasaraylı idarecilerle son kez masaya oturacak. 2017'ye kadar Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Umut'u bir sezonluğuna kiralamak isteyen Bursaspor, Aslan'ı ikna etmeye çalışacak.

Sabri'ye de uygun

Bursaspor'un Galatasaray'dan isteği Umut Bulut'la sınırlı değil. Şenol Güneş'in talebi üzerine Yeşil-Beyazlılar, Galatasaray'da kadro dışı durumda bulunan Sabri Sarıoğlu için de devreye girdi. Bu oyuncuyla ilgili de Sarı- Kırmızılı kulübün nabzı yoklanacak. Sabri'nin sözleşmesi feshedilirse Bursaspor tecrübeli futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Sabri, Galatasaray'da kalmak istiyor. Ancak affedilmezse Bursaspor'un teklifi deneyimli yuncuya cazip geliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ