MENÜ

Şenol Güneş isyan etti

Bursaspor ile ilk lig maçına çıkan Şenol Güneş, basın toplantısında hakemlere yüklendi. Güneş, “Hakemlerin takdir haklarını Galatasaray lehine kullanması bizi olumsuz etkiledi. Çünkü bu hatalar skora etki etti” ifadelerini kullandı

Şenol Güneş isyan etti

Şenol Güneş için sezon pek de parlak geçmiyor. Önce Avrupa Ligi’nde Gürcistan’ın Chikhura ekibine elenen ve her iki maçta da gol dahi atamayan Bursaspor, ardından sezonun ilk mücadelesinde evinde Galatasaray’a 2-0 yenildi. Taraftarların olmadığı karşılaşmada pozisyon bulmakta zorluk çeken Timsahlar’da Şenol Güneş, hakemlere yüklendi. Maçtan sonra basın toplantısına katılan deneyimli hoca, “Bizim de hatalarımız vardı ama hakemlerin takdir haklarını Galatasaray lehine kullanması bizi olumsuz etkiledi. Çünkü bu hatalar skora etki etti. Hatalarımızın dışında skorda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum” dedi. 90 dakika boyunca disiplini ellerinden bırakmadıklarını söyleyen Güneş, “Gol yememize rağmen oyun disiplinini bozmadan mücadele ettik ve pozisyonlar ürettik ama maalesef düşündüğümüz sonuca ulaşamadık. Beraberlik bile bizim için kötü olacakken sahadan 2-0 yenik ayrıldık” dedi.

Haberin Devamı

‘Transfer gerekiyor’

Transfer döneminin 1 Eylül’de (yarın) biteceğini vurgulayan tecrübeli teknik direktör, “Forvete ve bir de orta sahaya takviye yapacağız. Transfer dönemine birkaç gün kaldı ama yapılması şart. Galatasaray maçı ile de eksiklerimiz net bir şekilde gözüktü” diye konuştu.

YORUM YAZ