MENÜ

Karabük'ün başı dik!

Rosenborg'u saf dışı bırakan, Sanit-Etienne'ye karşı son ana kadar direnen, UEFA Avrupa Ligi'ne penaltılarda veda eden Karabükspor, moral bozmuyor. Kırmızı-Mavililer'in başkanı Mustafa Yolbulan, "Fenerbahçe dahil 17 takımın 17'sini de yenecek güçteyiz" dedi.

Karabük'ün başı dik!

Karabükspor'un Fransa’nın Saint Etienne takımına penaltı atışları sonucu elenerek UEFA Avrupa Lig’ine veda edişinin yankıları sürüyor. İlk maçı 1-0 kazanan ve rövanş karşılaşmasının henüz 14’üncü dakikasında gol yemesine rağmen maçı önce uzatmaya, daha sonra penaltı vuruşlarına kadar götüren Karabükspor’da başkan Mustafa Yolbulan, açıklamalarıyla takımına moral, ilk maçta karşılaşacakları Fenerbahçe'ye ise göz dağı verdi. UEFA Avrupa Ligi'nde kimsenin beklemediği bir başarı gösterdiklerini belirten Yolbulan, "Fransa’da da başa baş oynadık. Talihsiz bir şekilde gruplara kalamadık. Futbolcularımızın ve teknik ekibimizin canı sağolsun. Terlerinin son damlasına kadar mücadele ederek, Karabük’ün başını öne eğdirmediler. Dövüşerek elendiler" dedi.

'Avrupa'ya alışacağız'

Karabükspor’un bundan sonraki hedefinin ligde ya da Türkiye kupasında Avrupa’ya gidebilecek sıralamayı, finali yakalamak olduğunu vurgulayan Başkan Yolbulan, şöyle devam etti: "Avrupa tecrübesini her sene olmasa da 2-3 senede bir Karabük halkına tattırmak istiyoruz. Bu anlamda Fenerbahçe maçına da hazırız. Sahaya kim çıkarsa çıksın ben Fenerbahçe maçının çok zevkli, çekişmeli ve güzel bir maç olacağının garantisini verebilirim. Karabükspor, artık Türkiye liginde 17 takımın 17’sini de içeride, dışarıda yenme kapasitesi olan bir takım olduğunu herkese gösterdi. Fenerbahçe’yi de yenmek için elimizden geleni yapacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ