MENÜ

Karabük maçında 1 numara Mert!

Volkan'ın cezası sebebiyle Karabükspor mücadelesinde Sarı-Lacivertliler'in kalesini, Mert Günok koruyacak. 25 yaşındaki file bekçisi, üst üste 3. kez ligin ilk maçında sahne almış olacak.

Karabük maçında 1 numara Mert!

Teknik direktör İsmail Kartal, Volkan Demirel'in cezası sebebiyle ilk 3 maçta oynamayacağı için kaleyi Mert Günok'a emanet edecek. Son iki sezonda olduğu gibi Mert, yine ilk mücadelede sahnealacak. Volkan’ın TFF Süper Kupa maçından sonra yaptığı açıklama nedeniyle 3 maç ceza aldığı Sarı-Lacivertli takımda, sezonun ilk üç haftasında kale, takımın ikinci kalecisi Mert’e emanet edilecek. 2013-2014 sezonunda yine Volkan’ın cezası nedeniyle, 2012-2013 sezonunda da sakatlığı nedeniyle sezona ilk kaleci olarak giriş yapan Mert, üst üste üçüncü kez sezon başlangıçlarında kalenin sahibi oldu.

Mini Yorum

Bu kez durum farklı

Engin İpekoğlu sakatlandı, Rüştü Reçber kaleye geçti. Rüştü Reçber sakatlandı, Volkan eldivenleri giydi. Volkan da çoğu kez sakatlandı, birçok maç ceza aldı amakalenin hep 1 numaralı adayı oldu. Mert Günok ise hep güvenilir bir yedek olarak kaldı. Daha önce de kendisine verilen şansları çok iyi değerlendiren Mert için bu kez durum farklı... İlk 3 maçta göstereceği performans, artık kredisini tüketen Volkan Demirel'den kaleyi devralmasını sağlayabilir ve 1 numaranın adresi değişebilir.

Sedat Hardal

Haberin Devamı
YORUM YAZ