MENÜ

İstikamet 4. yıldız

Çift kupalı şampiyon, bugün sahaya iniyor. Ligin ilk haftasında Karabükspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, yıldız isimleriyle taraftarlarının karşısına çıkıyor. Sarı- Lacivertliler, 20. şampiyonluk yolunda ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

İstikamet 4. yıldız

Fenerbahçe, taraftarları önünde yeni sezona bugün ‘merhaba’ diyor... Hafta başında ezeli rakibi Galatasaray karşısında Süper Kupa Finali’nde zafere ulaşan Sarı-Lacivertliler, ligin ilk haftasında Kardemir Karabükspor’u konuk ediyor. 4. yıldız yolunda ilk sınavını verecek olan İsmail Kartal’ın öğrencileri, sezona galibiyetle başlamayı hedefliyor. Çift kupalı şampiyon unvanıyla 2014- 2015 sezonuna başlayacak olan Fenerbahçe’de, sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz ile Bruno Alves ve cezalı Volkan Demirel kadroda yer almayacak. Yılın transferi Diego Ribas da ilk kez resmi bir maçla taraftarlarının karşısına çıkacak. Kaleyi Mert Günok’un koruyacağı karşılaşmada Alves’in yerine de Kadlec forma giyecek.

Haberin Devamı

Tüm gözler 10’da olacak!

Şükrü Saracoğlu’nda bugün tüm gözler Diego’da olacak. Lisansı çıkmadığı ve sakatlığı da tam olarak geçmediği için Süper Kupa maçında forma giyemeyen Sambacı, Kadıköy’de ilk kez taraftarların karşısına çıkacak. Teknik direktör İsmail Kartal’ın, “Sistemimin önemli bir parçası olacak” dediği Brezilyalı yıldız, Süper Lig’in birinci haftasında 11’deki yerini alacak.

Yusuf Dursun

FENERBAHÇE: Mert, Gökhan, Bekir İrtegün, Kadlec, Caner, Kuyt, Topal, Emre, Meireles, Sow, Emenike

T.D.: İsmail Kartal

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Yiğit, Sow, Traore, Erkan, Kumbela

T.D.: Tolunay Kafkas

STAT: Şükrü Saracoğlu

SAAT: 21.00

YAYIN: Lig TV

HAKEM: M.İlker Coşkun

YORUM YAZ