MENÜ

'3 oyuncu bekliyorum'

Cesare Prandelli, dengeli bir maç olduğunu ve Muslera'nın skoru koruma anlamında önemli işler başardığını söyledi. Transfere de değinen İtalyan hoca, “Başkandan 3 oyuncu bekliyorum” dedi

'3 oyuncu bekliyorum'

Türkiye’deki lig kariyerine galibiyetle başlayan Cesare Prandelli, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Dengeli bir karşılaşma oynandığını söyleyen İtalyan teknik direktör, “Kazanma isteği olan iki takım vardı sahada. Muslera, skoru koruma anlamında çok iyi işler başardı. İkinci gol için bastırmamız da beni çok memnun etti. Çalışıp daha iyi olacağımızı söyleyebilirim” dedi. Prandelli, transferle ilgili soruları, “Başkandan 3 tane oyuncu bekliyorum. Ancak isim veremem” ifadelerini kullandı.

‘Daha hızlı olmalıyız’

Cesare Prandelli, kafasındaki takım için zamana ihtiyaçları olduğunu söyledi. Daha hızlı oynamaları gerektiğini belirterek, “Bunun için de daha organize olmamız şart. Bunun için çalışıyoruz” dedi. İkinci yarıdaki etkili futbolu da daha organize olmalarına bağladı. Deneyimli hoca, Olcan’ın yedek bırakma kararını da, “Benden her zaman birkaç değişiklik bekleyebilirsiniz. Çünkü rakibi de şaşırtmak gerekiyor. Sezon boyunca bunları göreceksiniz” sözleriyle açıkladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ