MENÜ

Transferde geri sayım başladı!

Transfer sezonunun bitimine 3 gün kala Kara Kartal'da hareketli saatler yaşanıyor. Metalist'li Jose Sosa ve Molde'li Martin Linnes'in her an açıklanabileceği bildirildi

Transferde geri sayım başladı!

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Arsenal’e elenip yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Beşiktaş’ta tüm gözler transfere çevrildi. 10 numara ve sağ bek konusundaki temaslarında son aşamada bulunan Beşiktaş Yönetimi’nin, bu iki alan için bombaları peş peşe patlatmak için çaba gösterdiği bildirildi. Orta alan için Metalist’in Arjantinli yıldızı Jose Sosa’da karar kılan ve oyuncuyla ön anlaşma sağlayan Kara Kartal’ın, 4 milyon Euro’ya el sıkıştığı Ukrayna temsilcisinin yönetimiyle de işi resmiyete dökmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. Siyah-Beyazlılar’ın, ödemenin şekli konusundaki pürüzleri gidermeye çalıştığı ve oyuncuyu 3 gün içerisinde borsaya bildirmeyi planladığı bildirildi.

Linnes de yolda

Sağ bek transferi konusunda Norveç Ligi ekibi Molde’nin genç futbolcusu Martin Linnes’le anlaşan Siyah- Beyazlılar’ın, bu transferi de yakın zaman içinde duyuracağı ifade edildi. 22 yaşındaki futbolcuyla 5 yıllık ön anlaşma yapan Kara Kartal’ın, Molde’yle de 2 milyon Euro’ya anlaştığı açıklandı.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ