MENÜ

Süper Kupa maçında 51 şüpheli

Manisa'da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında 25 Ağustos'ta oynanan TFF Süper Kupa maçı sırasında 51 kişi hakkında çeşitli suçlardan "şüpheli" sıfatıyla işlem yapıldığı bildirildi.

Süper Kupa maçında 51 şüpheli

Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 19 Mayıs Stadyumu’nda TFF Süper Kupa maçı sırasında 51 kişiye çeşitli suçlardan "şüpheli" sıfatıyla işlem yapıldığı belirtilerek, "Karaborsa bilet alım-satımı nedeniyle 2 taraftara, sustalı bıçak taşıyan 1 taraftara, taraftar otobüsünde 3 fişek esrar, 6 sopa ve 4 bıçak bulunması nedeniyle 38 taraftara, yağma suçundan 1 taraftara, sahte biletle stadyuma girmeye çalışan 1 taraftara, maç esnasında müsabaka alanına giren 3 taraftara, maç esnasında tribünde meşale yakan 5 taraftara ’şüpheli’ olarak işlem yapılmıştır" ifadesine yer verildi.

Haberin Devamı

Olaylar büyümeden gerekli müdahalenin yapıldığı belirtilen açıklamada, "Stat dışında maç esnasında ve bitimi herhangi bir olay meydana gelmeden taraftarların stadyumdan ayrılmaları ve kazanan takımın kutlamalarını güvenli bir şekilde yapmaları sağlanmıştır" denildi.

Açıklamada, olaylara karışan bazı kişilerin arandığı, yakalandıklarında onlara da gerekli işlemler yapılacağı kaydedildi.

YORUM YAZ