MENÜ

Hedef Varşova

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz devi Arsenal'i elinden kaçıran Beşiktaş, gözünü Avrupa Ligi'ne dikti. Teknik direktör Slaven Bilic önderliğindeki Kara Kartal'ın artık hedefi, 27 Mayıs 2015'te Varşova'da oynanacak finalde sahada olmak.

Hedef Varşova

Şampiyonlar Ligi'nin kıyısından dönen Beşiktaş, Arsenal karşısında oynadığı futbolla gelecek adına büyük umut verdi. Karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlılar'ın teknik direktörü Slaven Bilic, "Oyuncularımla gurur duydum. UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak için katılmayacağız. Orada güzel işler yapabiliriz. Böyle oynarsak Avrupa’da ve ligde uzun yol alabiliriz. Birkaç transferle birlikte iki kulvarda ciddi hedeflere ulaşabiliriz" dedi. İşte bu sözler doğrultusunda Kara Kartal'da camia, daha fazlasını yapabileceğinin farkında... İngiliz ekibine adeta kabus yaşatan Beşiktaş, 2 numaralı kupada final oynamanın hayalini kuruyor. Bugün çekilecek kuralar öncesi Siyah- Beyazlılar, 27 Mayıs 2015'te Polonya'nın Varşova kentindeki Stadion Narodowy'de oynanacak finalde sahada olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

2003'te çeyrek final oynadı

Kurada ikinci torbada yer alacak Beşiktaş, 2000'de o zamanki adıyla UEFA Kupası olan Avrupa Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'ın zaferini tekrarlamanın hayalini kuruyor. Kartal, daha önce bu organizasyonda 2003 yılında çeyrek final oynamıştı. O dönem İtalyan ekibi Lazio'ya elenerek, turnuvaya veda etmişti. Bilic'in, kupada zirveye çıkmak adına planlarını şimdiden yapmaya başladığı ve takıma takviye konusunda da transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğü belirtildi.

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ