MENÜ

Bakan Kılıç'tan Süper Lig mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Süper Lig 2014-2015 futbol sezonun başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bakan Kılıç'tan Süper Lig mesajı

Bakan Çağatay Kılıç'ın mesajı şöyle:

Haberin Devamı

"Bugün başlayacak olan 2014-2015 futbol sezonunun tüm spor camiamıza ve sporseverlere hayırlı olmasını dilerim. En büyük temennim, bu yıl Süper Lig'de sporcusundan, teknik heyetine, idarecisinden seyircisine kadar spora gönül veren herkesin, sporun özünde olan 'barışı, kardeşliği ve dostluğu' daha da pekiştirecek güçlü adımlar atmasıdır.

Bu yıl eminim ki; spor camiasının tüm bireyleri, futbolu terörize ederek, sahalarımızda görmek istemediğimiz olaylara sebebiyet veren, asla taraftar olarak görmediğimiz kişilere ortak bir akıl ve duyguyla hareket ederek en uygun şekilde tepkilerini göstereceklerdir.

Bundan sonraki süreçte de her spor dalında farklı yansımaları olan bu sorunu, kalıcı bir şekilde çözmek amacıyla gerekli tüm adımları kararlı ve emin bir şekilde atmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Haberin Devamı

Kulüplerimizin kazandıkları başarılar ile futbolumuzun marka değerini daha da yükseltecek, mücadele, heyecan ve sportmenlik dolu, sporseverlerin taktirini kazanan bir futbol sezonu geçirmemiz en büyük dileğimizdir.Ülke olarak sportif açıdan kısa zamanda çok önemli mesafeler kat ettiğimiz bu dönemde,müsabakaların, sporun birleştirici, kucaklayıcı sıcak ikliminde, sevgi, saygı, başarı, fair play , heyecan ve huzur dolu bir ortam içinde geçmesini temenni ediyorum.Bu vesileyle, başta Süper Lig'in 57. sezonunda mücadele edecek tüm takımlarımız olmak üzere, tüm liglerimizde ter dökecek kulüplerimize de başarılar diliyorum."

YORUM YAZ