MENÜ

United alay konusu

Premier Lig'de kâbus yaşayan Manchester United, 60 milyon Pound'a Di Maria'yı aldığı gün, Lig Kupası'nda 3. lig ekibi MK Dons'a 4-0 yenildi. Bu durum Ada'da alay konusu oldu.

United alay konusu

İngiltere’de yeni teknik direktörü Louis van Gaal yönetiminde çıkışa geçmesi beklenen Manchester United, kabustan bir türlü uyanamıyor. United, Real Madrid’den Angel Di Maria’yı 60 milyon Pound’a kattığı günün gecesinde Lig Kupası’nda utanç verici bir mağlubiyet aldı. Ligin ilk haftasında sahasında Swansea City’e 2-1 mağlup olan, ikinci haftasında Sunderland’le 1-1 berabere kalan Kırmızı Şeytanlar, ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı mücadelede 3. lig takımı MK Dons’a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilerek elendi. Bu organizasyonun tarihinde ilk kez bir alt lig ekibinden 4 gol yiyen United, kupanın son sekiz sezonunda dördüncü kez alt lig ekiplerine yenilerek elenmiş oldu.

Dzeko da dalga geçti


Dons’un bu galibiyeti, Ada’da United adına alay konusu olurken, bu maç manşetleri süsledi. United’ın ezeli rakibi Manchester City’nin yıldızı Edin Dzeko, Twitter’ına gülücükler koyup, ‘Hahahaha’ diye yazdı. Öte yandan önceki gün basına tanıtılan Di Maria, Real Madrid taraftarına hitaben bir mektup yazdı. Arjantinli oyuncu, “Üzücü bir şekilde ayrılma sırası bana geldi. Kulüpten ayrılmak istemedim. Yeni bir sözleşme beklerken, böyle bir durumla
karşılaştım” yorumunu yaptı

Haberin Devamı
YORUM YAZ