MENÜ

Trabzon'un şov gecesi

İlk maçı 2-0 kazanıp farkı kaçıran Trabzonspor, rövanşa çıkıyor. Geçen sezon tarih yazdığı UEFA Ligi'nde gruplara kalmak için mücadele edecek Fırtına, turun ağır favorisi

Trabzon'un şov gecesi

Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Trabzonspor, gruplara kalmak için Play-Off rövanş karşılaşmasına çıkıyor. İlk maçı Avni Aker’de 2-0 kazanıp büyük bir avantaj yakalayan Karadeniz temsilcisi Rusya’daki mücadelenin de ağır favorisi. Geçtiğimiz sezon 3 ön eleme oynayan, ardından gruplara kalıp gruplardan da çıkıp Juventus’a elenen Bordo- Mavililer, yeni bir tarih yazmak için işi çok sıkı tutuyor. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleden sonra Trabzonspor özel uçakla Türkiye’ye dönecek ve Kayseri Erciyesspor ile oynanacak ilk lig sınavının hazırlıklarına başlayacak.

Fırtına'da son dakika

Trabzon’daki 2-0’ın rövanşında Bordo-Mavililer’de önemli eksikler söz konusu. Özer Hurmacı ve Bourceanu, ilk maçta olduğu gibi Rusya’da da sakatlığı sebebiyle yok. Bosingwa hastalığı, Constant da son dakikada oluşan sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Vahid Halilhodziç’in ilk maçın kadrosunu genel hatlarıyla koruyup bu kez kulübede şans bekleyen isimlere forma vermesi bekleniyor.

Trabzon nasıl tur atlar?

Her türlü beraberlik ve galibiyet Trabzonspor’u gruplara taşıyacak. Tek farklı yenilgilerde de temsilcimiz Rostov’u eleyecek. Gol bulup 2 farklı mağlup olduğu skorlar da Bordo-Mavililer’e zafer getirecek. Sadece 2-0’da maç uzarken, 3 farklı sonuçlarda Rus temsilcisi bir üst turun vizesini alan taraf olacak.

Stat: Olimp-2
Saat: 20.00
Yayın: D-Smart
Hakem: Felix Zwayer

Rostov: Pletikosa, Dyakov, Milic, Goreux, Bastos, Kalachev, Torbinskiy, Kanga, Gatskan, Bukharov, Poloz

Trabzonspor: Onur, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz, Fatih Atik, Yusuf Erdoğan, Cardozo

Haberin Devamı
YORUM YAZ