MENÜ

'Tam Aslan'a göre'

Ünal Aysal'ın ısrarla istediği Lukas Podolski'nin menaceri Ali Pektaş, “O sadece paraya bakmaz, kendini iyi hissedeceği bir yerde olması önemli. İmzalar atılırsa, Galatasaray için çok iyi bir transfer olur” diye konuştu.

'Tam Aslan'a göre'

Galatasaray taraftarı heyecanla transfer çalışmalarından gelecek haberi bekliyor. Ünal Aysal, başkan olduğu dönemden beri hayallerini süsleyen Lukas Podolski’ye imza attırmak için var gücüyle çalışıyor. Alman yıldızın menaceri Ali Pektaş da Aysal’ın oyuncusunu transfer etmeyi çok istediğini dile getirdi. Pektaş, “Galatasaray, son yıllarda Podolski için hem son dakikada geldi ve bu nedenle transfer gerçekleşmedi. Şimdi de hafta sonuna kadar süre var. Podolski transfer için sadece paraya bakmaz. Kendini nerede iyi hissederse oraya gider. Bu nedenle takımın gösterdiği ilgi çok önemli” diye konuştu.

‘İstanbul’da yaşamayı arzu ediyor’


Ali Pektaş, Galatasaray’ın somut bir adım atması halinde Lukas Podolski’nin bunu mutlaka değerlendireceğini dile getirdi. Pektaş, “Köln’deoynadığı dönem Galatasaray’a gelmek istemişti ama takımı bırakmadı. Hamit Altıntop ile sürekli görüşüyor. Bayern Münih’te birlikte oynamışlardı. Galatasaray’ı da çok yakından takip ediyor ve İstanbul’da yaşamayı arzu ediyor” ifadelerini kullandı.

‘Galatasaray’ın vizyonu önemli’


Sarı-Kırmızılı takımın bu transferde önemli şansı olduğunu söyleyen Ali Pektaş, “Galatasaray’ın vizyonu, Şampiyonlar Ligi’nde oynaması önemli faktörler. Her futbolcu daha çok forma giyeceği yerde olmak ister. Teklif gelirse uzun vadeli bir kontrat çerçevesinde çalışmak iteriz. Podolski’yle yaptığım hemen her konuşmada Türk taraftarlarına olan hayranlığını anlatıyor. Bu da Galatasaray açısından bir şans” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ