MENÜ

Slaven Bilic yıkıldı

Slaven Bilic, tur için ellerinden geleni yapmalarına rağmen elenmelerinin kendisini üzdüğünü söyledi. Hırvat çalıştırıcı, “Arsenal'i avucumuz içine almışken mutlaka gol atmamız lazımdı. Bunu başaramadık. Artık yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz” dedi.

Slaven Bilic yıkıldı

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İstanbul’daki maçta hakeme yaptığı itiraz sebebiyle ceza alan ve Emirates’teki oyunu tribünden takip eden Hırvat teknik adam, tur için ellerinden geleni yaptıklarını ancak gol bulamamaları sebebiyle elendikleri için üzüldüğünü söyledi. Bilic, “Öncelikle Arsenal’i tebrik etmek istiyorum. Biz burada son saniyeye kadar mücadele ettik, her şey olabilirdi. Arsenal gibi bir takıma karşı 5-6 pozisyon bulamazsınız. Bulduğunuzu atmanız lazım. Mutlaka bunu başarmamız, gol atmamız lazımdı. İstanbul’da yakaladığımız ve değerlendiremediğimiz pozisyonların benzerini burada da yaşadık. Elendiğimiz için çok üzgünüz” ifadelerini kullandı. Cezası nedeniyle kulübedeki yerinde olamamasından dolayı pişman olduğunu belirten Bilic, “Ne diyebilirimki hatalı olduğumu zaten kabul ettim. Yapmamam gereken bir hareket sonrası böyle bir ceza aldım” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

‘Kupa 2’de daha çok iş yaparız’

Devler Ligi’nin kapısından dönmelerinin ardından yollarına Avrupa Ligi’nde devam edecek olmalarını da değerlendiren 45 yaşındaki çalıştırıcı, “Realist olacak olursak Avrupa Ligi için daha dişli bir takımız. Orada daha güçlü olabiliriz. Ama buraya kadar gelmişken Şampiyonlar Ligi’ne gidememek bizi üzdü. Arsenal’i avucumuz içine almışken turu geçmemiz bizde büyük üzüntü yarattı. Bir an önce bu maçı unutup Süper Lig’deki ve Avrupa Ligi’ndeki yolumuza bakacağız. Birçok kulvarda mücadele edeceğiz ve 2 oyuncu transfer edeceğiz. Avrupa bizim için ilk öncelik olacak” dedi.

YORUM YAZ