MENÜ

Şimdi transfer zamanı

Yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, mutlaka yıldız transferi yapmak istiyor. İşte bu doğrultuda listede olan Fulham'lı Bryan Ruiz ile Metalist'li Jose Sosa için girişimlerin son ana kadar sürmesi bekleniyor.

Şimdi transfer zamanı

Beşiktaş’ta transfer hareketi tüm hızıyla sürüyor. Siyah- Beyazlılar’ın 10 numara düşündüğü adaylar arasında yer alan iki isim Fulham’lı Bryan Ruiz ve Metalist Kharkiv’de forma giyen Jose Sosa konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor... İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham’daki geleceği merak konusu olan Ruiz için yapılan görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Ada temsilcisinin Kosta Rikalı oyuncuyu satmak istememesine rağmen Siyah-Beyazlılar, şartları zorluyor. Sosa konusunda ise Ukrayna temsilcisiyle masaya oturan Başkan Fikret Orman ve kurmaylarının, bonservis bedeli konusunda 4 milyon Euro’da el sıkışmaya yakın oldukları ve pazarlıkların tüm hızıyla sürdürdükleri bildirildi.

‘Transfer yapacağız’


Yönetici Ahmet Kavalcı’nın, “Her ne olursa olsun, kadromuza bir yıldız oyuncu daha katacağız” sözlerinin ardından yönetimin, teknik direktör Slaven Bilic’in de istekleri doğrultusunda Sosa ya da Ruiz’in işini bitirmekte kararlı oldukları belirtildi. Metalist’le sözleşmesi 2015’te bitecek olan 29 yaşındaki Arjantinli Sosa’nın, Türkiye’ye gelmeye oldukça sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşmasıyla birlikte kendisi açısından bir sıkıntı yaratmayacağını yakın çevresine söylediği öğrenildi.

Hayali Arjantin...


Arjantin futbolunun önemli isimlerinden Sosa, geçen sezon Atletico Madrid’de 24 maçta 6 asistle oynadı. Daha önce Milli Takım’da 19 kez forma giyen ve son dönemde kadroya alınmayan yıldız, tekrar ülkesi adına da sahaya
çıkmayı hedefliyor

Linnes için son hamle!

Siyah-Beyazlılar’ın savunmanın sağ tarafı için düşündüğü isimler arasında birinci sırada yer alan Martin Linnes için girişimlerin tüm hızıyla sürdüğü biliniyor. Norveç’in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki oyuncunun takıma katılması adına yöneticilerin son hamleyi bu hafta yapacakları öğrenildi. Linnes’in de, Siyah-Beyazlılar’a transfer istediğini kulübüne ilettiği ve bu konuda kendisine gerekli kolaylığın sağlanması adına ricada bulunacağı ifade edildi. Kartal’ın da bu kozu da arkasına alarak, işi bitirmeye çalışacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ