MENÜ

Haydi Karabük!

Avrupa Ligi Play-Off rövanşında Karabük, ilk maçta 1-0 mağlup ettiği Mevlüt'lü St.Etienne'le rövanşı, bu akşam saat 21.30'da Fransa'da yapacak. Turun geçilmesi halinde gruplara kalacak olan temsilcimiz, tarih yazmak konusunda son derece kararlı

Haydi Karabük!

Ülkemizi ilk kez Avrupa’da temsil eden Karabükspor, tarihi bir maça çıkacak. Kırmızı- Maviler, Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında evinde 1-0 mağlup ettiği Fransız ekibi St.Etienne’le kozlarını bu akşam deplasmanda paylaşacak. Rakibini devirmesi halinde gruplara kalacak olan Karabük’ün bu önemli sınavı, saat 21.30’da başlayacak ve TRT Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Teknik direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Avrupa macerasını devam ettirmek isteyen temsilcimizin mücadelesini Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Levgenii Aranovskyi yönetecek. Aranovskyi’nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Oleksandr Korniyko ve Volodymyr Volodin yapacak. Karabük, dün tesislerinde son idmanını yaptıktan sonra önce karayoluyla Ankara’ya, oradan da uçakla Fransa’ya hareket etti.

‘Disiplini bırakmamalıyız’

Kafkas, takımdaki ekip ruhu ve moralin çok üst düzeyde olduğunu belirterek, “İlk karşılaşmadaki gibidisiplinli oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Skor avantajını en iyi şekilde kullanıp, bir ilki başararak gruplara kalmak amacındayız” ifadelerini kullandı. Kadrosunda milli futbolcumuz Mevlüt Erdinç’i de bulunduran ekibin hocası Christophe Galtier ise “Taraftarımız önünde daha etkili olmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı. Öte yandan 40 bin kişilik Geoffroy-Guichard Stadı’ndaki mücadelede gurbetçilerimizin de, takımımıza destek vermesi bekleniyor.

Nasıl tur atlarız?

Galibiyetin yanı sıra her türlü beraberlik ve gollü tek farklı mağlubiyetler halinde Karabük, adını gruplara yazdıracak. Rakibin normal süreyi 1-0 önde tamamlaması halinde ise maç uzayacak.

Stat: G.Guichard
Saat: 21.30
Yayın: TRT Spor
Hakem: Levgenii Aranovskyi (Ukrayna)

St.Etienne: Ruffier, Brison, Perrin, Sall, Clement, Gradel, Cohade, Lemoine, Hamouma, Tabanou, Mevlüt

Karabükspor: Waterman, Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Ahmet, Yiğit, Sow, Traore, Erkan, Kumbela

Haberin Devamı
YORUM YAZ