MENÜ

Güneş: Umut'u istiyorum

Acilen bir forvet oyuncusuna ihtiyaçları olduğunu belirten Bursaspor'un hocası Şenol Güneş, “Umut Bulut, istediğim bir oyuncu. Bana ayrılmayı düşünmediğini söylemişti. Ancak şu an Galatasaray'da da oynamıyor” dedi

Güneş: Umut'u istiyorum

Süper Lig’in ilk 5 haftasında oynanacak maçların Bursaspor açısından ligin aynası olacağını ifade eden Bursaspor’un teknik direktörü Şenol Güneş, bu maçlardan en önemlisinin açılış karşılaşmasındaki Galatasaray sınavı olduğunu söyledi. Cumartesi günü Sarı-Kırmızılılar’la sahalarında oynayacakları mücadele öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Güneş, “Onlara karşı oynamak ve kazanmak çok önemli. İlk 5 maçımızın en önemli maçını oynayacağız. Biz kazanmayı düşünüyoruz ve başarı istiyoruz. Değişiyoruz, değişeceğiz, ilkeli olacağız ve Fair-Play ruhu içinde yarışacağız” dedi.

‘Aydın ait değildi...’

Yarışacak bir takım oluşturduklarını ancak henüz ideal 11’i oluşturamadıklarını belirten Güneş, “Acilen bir forvete ihtiyacımız var. Umut Bulut istediğim oyunculardan biri. Bana daha önce Galatasaray’dan ayrılmak istemediğini söylemişti. Ancak şu an oynamıyor ve ne olur bilemiyorum. Ayrıca bazı isimlerin de gitme durumu var. Taiwo bunlarda biri olabilir” ifadelerini kullandı. Tecrübeli çalıştırıcı, kadro dışı bırakılan Aydın Karabulut’la ilgili olarak da, “Aydın, geçmişte oynadığı futbolla öne çıkan bir futbolcuydu. Ama Aydın’da takıma ait olduğu duygusunu görmedim ve ayrılmak durumunda kaldı” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ