MENÜ

‘Bizi hep hırpalıyorlar'

İsmail Kartal gündemdeki konularla ilgili ilk kez bu kadar net konuştu...

‘Bizi hep hırpalıyorlar'

Fenerbahçe’nin başında çıktığı ilk resmi sınavında Galatasaray’a karşı Süper Kupa zaferi yaşayan İsmail Kartal, dünkü idman öncesi birçok konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Derbiyle sözlerine başlayan Kartal, “Maçtan önce söyledim; kaybedebiliriz ama hiç önemli değil. Önemli olan ortaya koyacağımız futboldu. Devre arasında oyuncularımıza hak ettiklerinin karşılığını alacaklarını ifade ettim. Sonunda da kupayı kazanmak güzel bir duygu. İnşallah sezon sonunu da kupalarla bitiririz” dedi. Diego’nun idmanlara başladığını da kaydeden genç hoca, “Duruma göre bakacağız. Kadroya almayı düşünüyorum. Sistemin içindeki tamamlayıcı bir oyuncu olacak” ifadelerini kullandı.

‘Olmaması gereken şeyler’


Galatasaray derbisinde yaşananlara değinen İsmail Kartal, “Olmaması gereken şeylerdi. Ancak bazı şeyler çabuk unutuluyor. Oyuncularımızın yaşadığını ben biliyorum. Her gittiğimizde otobüsün camları paramparça oluyor. Galatasaray ile Trabzonspor ise buraya geldiğinde sorun çıkmıyor. Biz nereye gidersek fazlasıyla hırpalıyoruz. Bunlar çabuk unutuluyor” diye konuştu. Öğrencilerinin durumunu da değerlendiren Kartal, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Onlar umrumda değil’


“Bazı oyuncular kısa zaman içinde iyi yükselişe geçti. Bazılarının da onlara yetişmesi lazım. Şu anda 4-5 günde bir maç oynadığımız için fiziksel olarak yüklenemiyoruz. Tamamen taktiksel anlamda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Milli maç haftasından sonra dolu dolu antrenmanlar yapacağız. Ne oynatmak, ne anlatmak istediğimi futbolcular biliyor. Çok fazla bir sıkıntı yok. Ben kendimi biliyorum. İnsanlar konuşsun, hiç umrumda değil. 20 yıldır antrenörlük yapıyorum. Dünyanın bir numaralı antrenörleriyle beraber çalıştım. Aklımın yettiğince elimden geldiği kadar Fenerbahçe’ye ve Türk futboluna hizmet etmeye çalışıyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ