MENÜ

Bi vuramadın Ba!

İlk maçta 3 önemli pozisyondan yararlanamadı. Emirates'te gözler ondaydı, Kartal'ın gol umudu olarak sahadaki yerini aldı. Dün de bir fırsatı harcadı. Kale önünde zamanlama hatası yapan Demba Ba, 88. dakikada kafasını biraz daha uzatsa...

Bi vuramadın Ba!

Kartal’ın gol umudu Demba Ba, dün gece de önemli bir fırsatı kaçırdı. İstanbul’daki ilk karşılaşmada 3 net pozisyondan yararlanamayan Senegalli, Beşiktaş’ın 1-0 yenik olduğu son dakikalarda öyle bir fırsat yakaladı ki, yalnızca stattakiler değil televizyon karşısında oturanlar da ‘gol’ diye ayaklandı. Newcastle forması giydiği dönemde Arsenal’e karşı Emirates Stadı’nda iki kez gol sevinci yaşayan yıldız futbolcu, rakip savunmanın en çok önlem aldığı isim olmasına rağmen birçok kez tehlikeli pozisyonlara girdi. Ancak Ba, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da ağları sarsma başarısını gösteremedi.

Haberin Devamı

Arsenal böyle çile görmedi!

Beşiktaş’ın oyunun büyük bölümünde üstün olduğu Arsenal karşısında ilk yarının uzatma dakikalarında yediği gol büyük hayal kırıklığı yaşattı. Alexis Sanchez ile öne geçen İngilizler, ikinci 45’in ilk bölümünde üstün gözükse de, Beşiktaş’ın oyuna ağırlığını koymasının ardından adeta sahasına hapsoldu. Ancak 90 dakika sonunda sahadan hüsranla ayrılan Siyah-Beyazlılar oldu.

YORUM YAZ