MENÜ

Arsene Wenger: Hak eden kazandı

İngiliz ekibi Arsenal'in hocası Wenger, Emirates'te hak eden tarafın kazandığını söyledi. Oyuncularını 1-0'lık sonuçtan dolayı kutlayan Wenger, “Futbolcularım tura sonuna kadar inandı ve başardı. Hepsini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Arsene Wenger: Hak eden kazandı

Arsenal’in Fransız menajeri Arsene Wenger, dün akşamki karşılaşmadan 1-0’lık skorla galip ayrılmalarının ardından açıklamalarda bulundu. Mücadele genelindeki tedirgin görüntüsüyle dikkat çeken Fransız çalıştırıcı, Şampiyonlar Ligi’ne giden taraf oldukları için çok mutlu olduklarını belirtti. Wenger, “Emirates’te taraftarımız önünde galip gelen taraf olduğumuz için çok mutluyuz. Devler Ligi’ne katılabilmek bizim için çok önemliydi. Bunu başardık. Beşiktaş bizi son ana kadar zorladı. Ama oyuncularım tura sonuna kadar inançlı futbollarını sürdürerek turu hak etti. Bütün oyuncularımı bundan dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Hedefimiz en ilerisi’

Devler Ligi’ndeki hedeflerinin gidebildikleri kadar ilerlemek olduğunu kaydeden Wenger, “Şampiyonlar Ligi’nde elimizden geleni yapıp yolumuza sonuna kadar devam etmek istiyoruz” dedi.

YORUM YAZ