MENÜ

‘Yüreğimiz yeter!'

Karabükspor'un St.Etienne maçındaki yıldızı Erkan Kaş, FANATİK'e konuştu: “Rakibimiz yarın yine favori ama bizim yüreğimiz yeter. Orada Türkiye'yi başarıyla temsil edip tur biletiyle döneceğiz. 45 bin taraftar bizi bekliyor, en ufak çekincemiz yok. Sahaya çıkıp istediğimizi almak için mücadele edeceğiz”

‘Yüreğimiz yeter!'

Rosenborg’u saf dışı bıraktılar. Play-Off kurasında St. Etienne çıkınca, “İlk maçta havlu atar” yorumlarıyla karşılaştılar. Ancak Mavi Ateş, Fransa’da 10 kez şampiyonluk yaşayan rakibini evinde dize getirdi. Şimdi gözler 1-0’ın rövanşında, Fransa’da. İlk maçta elde edilen zaferin baş mimarlarından, ortaya koyduğu performansla alkış toplayan Erkan Kaş, yarınki randevu öncesi FANATİK’e konuştu.

‘Bizi hırslandırdılar’

Saint-Etienne sınavı öncesinde favori gösterilmemelerinin kendilerini motive ettiğini belirten Erkan, “Bu sayede daha hırslandık. Kaybedecek bir şeyimiz yok. Yapmamız gereken tek şey mücadele etmekti” dedi.

‘Yolun yarısını geçtik’

“Yolun yarısını geçtik” diyen Erkan Kaş, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şimdi bizi 45 bin kişilik taraftara sahip bir rakip bekliyor. Kanatları, forvetleri, savunması kaliteli. İç sahada kaybetmiyorlar. Yani teknik veya taktiğin pek önemi kalmadı. Biz ilk maçtaki gibi yüreğimizle oynayacağız. Tur için yeterli bir sonuç alıp ülkemizi temsil edeceğiz.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ