MENÜ

Vaart'ı ikna turları

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Gemileri yaktık, gidiyoruz” dedi. Yönetim Hamburg'un yıldızı, Van der Vaart'ı için Hamburg'la görüşmelerini sürdürüyor. Colman'la en kısa sürede yollar ayrılacak. Hollandalı futbolcuya imza attırılacak.

Vaart'ı ikna turları

Transferin bitmesine yalnızca 6 gün kaldı. Trabzonspor, son bombaları patlatmak için operasyon başlattı. Colman’la yollarını ayırmaya çalışan Bordo- Mavililer, Hamburg’un yıldız ismi Van der Vaart’ın üzerine yoğunlaştı. Hamburg’un Köln ile oynadığı kupa maçında attığı iki golle kalitesini gösteren 31 yaşındaki oyuncu için Hamburg’la görüşmeler sürüyor. Eğer Malouda’nın da sözleşmesi feshedilirse Kolo Toure’yle olan temaslar da hız kazanacak. Ancak şimdilik ana gündem Hollandalı yıldız. Menaceri aracılığıyla Belçika ekipleriyle görüştüğü öğrenilen Colman konusu bir iki güne kadar netlik kazanırsa Bordo-Mavililer, Van der Vaart’ın kulübüne reddedemeyeceği bir teklif yapacak. Hollandalı oyuncu için Hamburg’a 3 milyon Euro, Vaart’a ise yıllık 2 milyon 500 bin Euro önermeye hazırlanan Trabzonspor, kabul edilmemesi durumunda alternatif bir teklif daha hazırlıyor.

Başkan da ısrarcı

Teknik direktör Halilhodzic’in de kesin olarak kadrosunda görmek istediği ofansif orta sahaya transfer dönemi bitmeden imza attırılacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da bu transferin gerçekleşmesi konusunda ısrarcı. Bu yüzden yönetim, Vaart için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ