MENÜ

Ünal Aysal: Skandal

Galatasaray'ın başkanı, Fenerbahçe kalecisinin maçtan sonra yaptığı hareketleri ve söylediği sözleri hatırlatarak, “Bunun adı skandal. Bakalım TFF'nin ceza kriteri ne olacak?” ifadelerini kullandı

Ünal Aysal: Skandal

Manisa’da oynanan Süper Kupa finaline damga vuran olay, Volkan Demirel ile Felipe Melo arasında yaşanmıştı. Melo, topa vurmadan önce Volkan’a lakabı Pitbull’u anımsatan mimikler yaptı. Milli kaleci ise penaltıyı kaçırdıktan sonra Melo’nun üstüne doğru zıplayarak sevincini yaşadı, Brezilyalı ise kambura yattı. Ortalık bir anda gerildi. Tecrübeli file bekçisinin ayrıca maçtan sonra söylediği, “Belediye gereksiz sokak köpeklerini temizlesin. Yoksa bu iş bana kalacak” sözleri gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yaşanan bu gelişmelerin ardından sert açıklamalar yaptı. Volkan Demirel’in hareketleri ve sözlerini, “Skandal” olarak nitelendiren Aysal, TFF’nin vereceği kararı beklediklerini söyledi.

‘Gerekli ceza verilmezse...’

Ünal Aysal, “Bu kadar ağır bir hareket karşısında federasyonun ceza kriteri ne olacak acaba? Bizim kafamızda üç aşağı beş yukarı beklediğimiz bir ceza var. Bu durum yerine gelmezse 3 senedir savunduğumuz futbol federasyonunun çifte standart uyguladığına yönelik açıklamalarımızın doğruluğu bir kez daha ortaya çıkacak” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ