MENÜ

Mesut 11'de Podolski yedek

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, 2014 Dünya Kupası'nda Almanya ile şampiyonluk yaşayan ve takıma geç katıldığı için ilk maçta 18 kişilik kadroya almadığı futbolculardan Mesut Özil ve Per Mertesacker'i rövanş maçında Beşiktaş'a karşı sahaya sürerken, takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıkan Lucas Podolski yedek kulübesinde görev bekledi.

Mesut 11'de Podolski yedek

Fransız teknik adam, Barcelona’dan transfer edilen ancak performansı eleştiri konusu olan Alexis Sanchez’e ilk maçta olduğu gibi yine ilk onbirde şans verdi. Wenger, sakat ve kart cezalısı futbolcularının yokluğunda Flamini ve Oxlade-Chamberlain’i ilk onbire aldı.

Londra ekibinde, Beşiktaş maçında sakatlanan İspanyol futbolcu Arteta, ligdeki Everton maçında sakatlanan Fransız golcü Giroud’nun yanı sıra yine sakatlıkları devam eden Gibbs ve Walcott 18 kişilik kadroda yer almadı.

Beşiktaş karşısında ilk maçta 80. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalan Aaron Ramsey de siyah-beyazlı ekibe karşı forma giyemedi. Ramsey, geçen yıl takımının Fenerbahçe ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu maçlarında, ikisi Emirates Stadı’nda olmak üzere 3 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ