MENÜ

Kupa var izin yok

Çift kupalı şampiyon, Manisa'dan geç saatlerde İstanbul'a hareket etti. 03.00'te tesislere gelen Sarı-Lacivertliler, evlerine gitmek yerine burada kaldı, sabah da idmana çıktı. Artık Süper Kupa unutuldu, lig için geri sayım başladı.

Kupa var izin yok

Süper Kupa zaferi sevinci fazla sürmedi! Fenerbahçeli futbolcular, gece geç saatlerde Manisa'dan İstanbul'a hareket ederken, evlerine gitmek yerine tesislerde kalmayı tercih etti. Saat 03.00'te tesislere ulaşan Sarı-Lacivertliler, sabah da teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde antrenmanlarını gerçekleştirdi. Yoğun kupa mesaisine rağmen yeni sezon öncesi izin yapmadan çalışmalarına devam eden 'Son Şampiyon', sakatlar dışında tam kadro idman sahasındaki yerini aldı. Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz takımdan ayrı çalışırken, Alves'in ise kulüp doktoru Burak Özkunduracıoğlu tarafından tedavisi gerçekleştirildi.

Kartal'dan tebrik ve uyarı

Bu arada idman öncesi futbolcularına bir konuşma yapan İsmail Kartal, "Fenerbahçe Ailesi'ne büyük bir kupa daha armağan ettiniz. Uzatmalara kalmamalıydı ama sonuçta hedefimize ulaştık. Hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi sevinme zamanı ama bunu abartmayacağız. Lig başlıyor ve artık bunu düşünmeliyiz. İki kupalı şampiyon olarak pazar günü taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Sezona da galibiyetle başlamalıyız" ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ