MENÜ

Karabükspor tur için Fransa'ya gitti

Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk turunda sahasında 1-0 yendiği Fransa'nın St. Etienne takımı ile yarın akşam oynayacağı rövanş maçı için Fransa'ya gitti.

Karabükspor tur için Fransa'ya gitti

Kendi tesislerinde dün akşam son antrenmanını yapan Kardemir Karabükspor, sabah karayoluyla Ankara'ya hareket etti. Ankara'dan uçakla Fransa'ya gidecek olan Kardemir Karabükspor, yarın akşam sahasında 1-0 yendiği Mevlüt Erdinçli St. Etienne karşısına tur için çıkacak. Basın sözcüsü Ziya Ünsal, takımda ekip ruhu, moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu söyledi. Ünsal, "Ekip ruhu takımımızda fazlasıyla var. Bu sevindirici. Ekip ruhumuzla, moral ve motivasyonumuzla başarıları yakalamamak için hiçbir sebep yok. Artık başarı kaçınılmaz" dedi.

Transferi tamamladıklarını, mevcut kadroya fazlasıyla inandıklarını ve güvendiklerini ifade eden Ünsal, "Kardemir Karabükspor, Rosenborg ve St Etienne maçlarında görüldüğü gibi taş gibi bir takım oldu. Bu takımın oluşmasında birçok faktör var. Ekip anlayışı, teknik heyetimizin kabiliyeti, yönetim kurulumuzun yaklaşımı üst üste konuldu ve şu andaki pozisyona geldik. Tek amacımız St. Etienne maçında turu atlamak ve gruplara katılmak" diye konuştu.
Karabükspor'un St. Etienne kadar güçlü bir takım olduğunu ifade eden Ünsal, "St. Etienne neyse Kardemir Karabükspor o. Onlardan da bir adım öndeyiz, bir adım üstteyiz" dedi.

Gurbetçilerden deplasmanda takımlarını desteklemelerini beklediklerini belirten Ünsal, "Avrupa'nın çeşitli kentlerinden gelerek bizi bu zorlu maçta destekleyecekleri umudunu taşıyoruz. Umarım bu galibiyet sevincini hep birlikte yaşarız" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor'un St. Etienne karşısında şu ilk 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

Waterman- Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Ahmet İlhan, Yiğit, Samba Sow, Traore, Erkan, Kumbela

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ