MENÜ

İşte torbalar!

UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen temsilcilerimizin torbaları belli oldu.

İşte torbalar!

Avrupa arenasındaki temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Karabükspor'un torbaları ve muhtemel rakipleri hakkındaki tüm bilgiler...

BEŞİKTAŞ

Arsenal'e elenerek yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Beşiktaş, Cuma günü TSİ 14:00'te gerçekleştirilecek olan grup kura çekimine 2. torbadan katılacak.

GALATASARAY

UEFA'dan aldığı men cezası nedeniyle Avrupa'ya gidemeyen şampiyon Fenerbahçe'nin yerine Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Galatasaray, grup kura çekimine 3. torbadan katılacak.

Şampiyonlar Ligi'ndeki grup kura çekimine katılacak takımların torbaları şöyle:

1. TORBA

Real Madrid
Barcelona
Bayern München
Chelsea
Benfica
Atletico Madrid
Arsenal
Porto

2. TORBA

Schalke
Borussia Dortmund
Juventus
Paris Saint-Germain
Shakhtar Donetsk
FC Basel
Zenit St. Petersburg
Manchester City

3. TORBA

Bayer Leverkusen
Olympiakos
CSKA Moscow
Ajax
Athletic Bilbao
Liverpool
Sporting Lisbon
Galatasaray

4. TORBA

Anderlecht
Malmö
Roma
Steaua Bucuresti / Ludogorets Razgrad
APOEL Nicosia
BATE Borisov
Maribor
Monaco

UEFA AVRUPA LİGİ

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ile Karabükspor ise, play-off turundaki rakiplerini elemeleri durumunda gruplara kalmayı başaracaklar.

İlk maçta evinde Rusya temsilcisi Rostov'u 2-0'la geçen bordo mavililer, Perşembe günkü rövanştan da istediğini çıkarması durumunda, Cuma günü TSİ 14:00'te gerçekleştirilecek olan grup kura çekimine 2. torbadan katılacak.

İlk maçta Fransız ekip St. Etienne'i 1-0 mağlup eden Karabükspor da, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Kupaları'nda büyük bir zafer elde etmeye çalışacak. Karadeniz temsilcisi, rakibini elemesi durumunda gruplara kalacak ve kura çekimine 4. torbadan katılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ